Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

Jueves, 1 de Enero de 1970
  • -
  • Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

78 comentarios publicados

OUD 08 Mar 2017, 16:25
    Denunciar

Ourense15, se engade 10 gañamos o partido, como puido ocorrer en Bande e como ocorreu en Viana e Francelos. Lástima que deixemos sempre a nosa gran calidade para os descontos.
     Votación cerrada

Ourense15 06 Mar 2017, 23:12
    Denunciar

O final do encontro non aparece e foi con diferencia o mais entretido pero polo menos puidemos ver a polémica

Ourensanista69 06 Mar 2017, 21:43
    Denunciar

Acabo de ver o resumo, en ningún dos goles anulados hai fóra de xogo. Non sei que pasa co resumo, pero do segundo tempo só aparece o gol anulado ao Arnoia, o resto é todo do primeiro tempo.

Ourense15 06 Mar 2017, 19:21
    Denunciar

Si, o de Unai non e fora de xogo e o do Arnoia tampouco, o cal demostra as grandes capacidades dun linier q tuvo traballo tres veces e fallou as tres porq o de Hugo parece que bota dentro e si o porteiro o recoñece non hai pa nde tirar, polo demais, a min o tempo de desconto pareceume escaso porque se houbo 1 gol e a sua celebración, catro cambios, e o porteiro estuvo 4:30 min no suelo e as expulsións q se perderon outros dous, e mais o que se perdeu no descontóo en q pouco mais de tres se xogaron, tiña q ter engadido 10 e de ahí para arriba

Ourensano98 06 Mar 2017, 17:49
    Denunciar

Ambos goles anulados tanto a Unai como o do Arnoia están mal anulados polo que se pode ver no resumo

Denunciar

Do gol anulado ao Arnoia non podo opinar, levantouse un espectador diante e só puiden ver que entraba.

OUD 05 Mar 2017, 00:12
    Denunciar

O asistente anulou o gol de Unai e o de Paco. E o de Hugo que botou medio metro dentro. De feito deu duas veces no longueiro antes de que o sacara a defensa.

Ourensanista69 05 Mar 2017, 22:35
    Denunciar

No do desconto opino igual, 4 minutos xa se perderon só co porteiro, que cando o balón saía de fondo non podía sacar, pero cando a collía coa man entón si que non tiña problema en sacar co pé. As expulsións dos xogadores de campo poden ser, pero parécenme todas moi rigurosas, coincido co que opinabades antes, que sacan cartóns por chorradas e as patadas quedan sen amonestar. A que si que é expulsión é a do 11 que estaba no banco, encarouse coa bancada e iso é cartón vermello como unha catedral.

Chispo 05 Mar 2017, 22:17
    Denunciar

O gol de Unai dende onde eu estaba non o vin ben. E o desconto pouco me pareceu por todo o tempo que se perdeu.

Chispo ha borrado su comentario

Ourensanista69 05 Mar 2017, 22:10
    Denunciar

E que vos pareceu o gol que lle anularon a Unai por fóra de xogo?, non estou seguro, pero dende a miña situación pareceume que era gol legal.

Alboroto 05 Mar 2017, 22:02
    Denunciar

Y lo mejor es que el gol de cristian aun dirian que fue en el 90' jajaja que marco y pito el final

Chispo 05 Mar 2017, 21:45
    Denunciar

Eu non falo de quén foi a culpa, se non de que, supostamente, sempre os favorecidos somos nós cando non é así. As cousas na nosa contra nunca se comentan, e xa está ben.

OUD 05 Mar 2017, 21:26
    Denunciar

Chispo. Eu vin o bote dentro pero hai que recoñecer que a culpa é do asistente e non do árbitro principal, que dito sexa de paso estivo pésimo.

Chispo 05 Mar 2017, 21:16
    Denunciar

Comentar que o porteiro do Arnoia confirmou no descanso que o balón de Hugo botou dentro (eu non o vin), pero claro sempre os favorecidos somos nos. O Arnoia fixo o seu partido e o fixo moi ben con 10, e o Ourense coma sempre, fallando unha tras outra. As expulsións, todas, xustas. De todas formas estamos onde estamos por méritos propios e punto. Forza Ourense!

OUD 05 Mar 2017, 21:00
    Denunciar

A UDO non sei se mereceu gañar pero o Ourense dende logo que si e por máis dun gol. Grazas ó porteirazo do Arnoia, a pesar de que fallou no primeiro gol.
    Estou con Iván. Outro puntiño de vantaxe e xa queda menos..
    Forza Ou!!

Ourense15 05 Mar 2017, 20:57
    Denunciar

Un punto mais e o ascenso case feito, noraboa a un Arnoia q para o ano vai ascender porq ten un equipazo, noraboa tamen o seu entrenador q xogou a segunda parte con 10 xogadores e 3 dianteiros, como ten q ser, atrevidos e intentandoo ante unha defensa nosa q esta para retirala. Polo demais, un cambio táctico no min 40 por parte do Arnoia detalle a remontada e A.Dacosta non soupo responder a eso. Eso sí, ainda q xogou o ataque, o Arnoia tuvo 3 ocasions de gol e nos bastantes máis, como o pau de Hugo, pero bueno, bo punto ante un gran equipo, e a pensar no Monterrei. Forza Ourense!

Ivan70 05 Mar 2017, 20:47
    Denunciar

Vamos a lo realmente importante de la temporada. Echando un vistazo al calendario y vista la distancia que le saca el Ourense al tercer clasificado(14 puntos) y que restan 9 jornadas(27 puntos) es muy probable que el ascenso matemático se produzca en la jornada 29 en el campo del Peroxa, justo antes del enfrentamiento liguero con el Bande. Bastaría con aumentar en un punto la distancia al tercero en las próximas cuatro jornadas...será difícil que se produzca antes pero nunca se sabe...

ShinChan79 ha borrado su comentario

Alboroto 05 Mar 2017, 20:25
    Denunciar

Que se merecio ganar la Udo? Jajaja uno de los mayores atracos que vi nunca y un baño del arnoia que con dos menos se merecio ganar sin ninguna duda madre mia en el minuto 102 empatan...

Ourensano98 05 Mar 2017, 20:18
    Denunciar

Partido sen problemas onde o arbitro se quixo mostrar protagonista complicandose a vida en exceso, expulsando a un xogador por duas parvadas (que pode ser que sendo estrictos co reglamento sexa "xusta"), e logo xogadores que dan cera os noventa minutos e acaban os encontros, cousa que nunca entenderei. O 2-1 que nos marcan....mimadriña por deus de media ocasion fanos un gol, asi nos vai

Ivan70 05 Mar 2017, 19:38
    Denunciar

Ya queda una semana menos para ascender a Preferente...

Ourensanista69 05 Mar 2017, 19:33
    Denunciar

Creo que estivemos moi imprecisos durante o partido. Ademais non rematamos entre os tres paus nin por equivocación, a de Hugo ao longueiro e outra máis no segundo tempo é incrible que non fosen dentro. E o que non debe ser é que ganando, o rival cun menos e o partido controlado, que á beira do descanso nos collan nunha contra e nos empaten. En fin, un partido menos e un punto máis de vantaxe. Por certo, esvaradío pola humidade, pero campo moi xeitoso o de Barbantes.

OUD 05 Mar 2017, 19:22
    Denunciar

Con todo a favor, o Arnoia con dez e o partido controlado deixamos que se nos subiran às barbas e ó final anque merecemos gañar porque hoxe si houbo actitude, sacamos um punto de milagre, o que unido á derrota do Velle fai que aumentemos a catorce a diferenza. Xa falta menos.