Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

Pronósticos: 1 Hacer quiniela

100% Carreira CF
Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

Denunciar

Partidazo da xornada xunto co derby de Padrón.

Artes e Carreira, 2 grandes equipazos, miden forzas no Anexo da Fieiteira.

Os locales descansaron pero todavía teñen na retina a victoria contundente na Alta polo que aproveitarán esta moral para facer fronte a un duro rival.

O Carreira tamén tivo como último rival ó Crocha ó que venceron 3-1 na Guía nun partido que dominaron pero que non acabaron de concretar no marcador ata o minuto 80. O Crocha tivo que facer un exercicio defensivo esixente pero non foi suficiente. Un gol no primeiro minuto de Marcelo puxo as cousas de cara, un penalti que marcou Carlos e un lanzamento de Cadórniga desde o medio do campo que se comeu o porteiro deixaron a primeira victoria para o Carreira.

Varios amigables entre eles en pretempada polo que se conocen máis que de sobra. E esperemos que sexa un partido emocionante para o espectador que vaia á Fieiteira.