Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

Pronósticos: 3 Hacer quiniela

100% Porto do Son
Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

Denunciar

O Cures leva a fama leva… sin embargo cando vas xogar contra outros sin tanta fama hai que levar o tractor para traer a leña que che dan! 😫😫😫

PARFOIS17 15 Nov, 09:31
Denunciar

Polos entrenamentos que vin esta semana do cures a formacion vai ser un 1-8-2

adolftaker 14 Nov, 01:09
Denunciar

Volve o líder da xornada de descanso e o fará ante un sempre rocoso Cures.

Os locais todavía saborean as 6 victorias de 6 onde na última xornada gañaron na Guía 2-4.

Os visitantes venceron ó Carreira en 10 minutos que foron do 50 ó 60 metendo os 3 goles co que venceron 3-1.

No Monumental a cousa estaría máis apretada pero con tódolos respetos ó meu querido amigo Abe creo que o Cures baixa un pelín o rendimento de visitante. Oxalá lles sirva de motivación. Ainda que tamén o amigo Quintáns é boa xente. Que gane o mellor e quen máis o merezca.

frozenmind 13 Nov, 16:28
Denunciar

Choque de estilos, e nunca mellor dito… calquer estilo choca contra o Cures. Difícil test para os homes do de Catoira (jato).. o mellor resultado posible é que nadie acabe no hospital…

MURODELASLAMENTACIONES 13 Nov, 11:26
Denunciar

Frozenmind Bo dato aver si o Anota TakerKubo

frozenmind 13 Nov, 11:18
Denunciar

lider contra lider en targetas, choque de estilos, a partir do minuto 47 muay thai

MURODELASLAMENTACIONES 13 Nov, 10:38