Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

Alineación del CD Arenteiro
Alineación del UD Ourense
Goles
¡Gol del CD Arenteiro!
¡Gol del UD Ourense!
Debes estar logueado para enviar eventos
Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

Denunciar

O sorteo é hoxe ás 20:30 h na Delegación da Federación en Ourense. O que non sei é como seguilo en directo.

Denunciar

Ourensano, mira se o coñezo que eu fun o que gravei o gol del en Atios que marcou de falta directa porque estiven alí no último partido de liga. Non sabía que a Dani lle chamaban chimpín. É un xogador excelente, do noso Ourense tiña que ser.
Editado 09 Dic 2016, 04:09  Votación cerrada

Ourensano98 09 Dic 2016, 02:11
Denunciar

Home pois ourensanista deberías coñecer a Chimpín que para iso estivo no Ourense B o último ano e ata xogou titular a última xornada contra a SD Logroñés. E ógalla teñamolo nos o ano que ven no equipo, porque ese xogador se non tivese tantos problemas cas lesión estaría moito máis arriba e quen sabe se o noso CD Ourense non houbese desaparecido quizais estivese en 2B conosco

OUD 08 Dic 2016, 00:33
Denunciar

futboldesalon, non sei quen é o tal chimpín pero se chegamos a ter a Xurxo non marcades nin un gol en balón bombeado coma os dous primeiros, e se están Adrián ou Hugo creo que vos podían caer outro par ó contragolpe. Por certo, Samuel é un excelente porteiro pero é o suplente por se non o sabías. Humlde comentario e respectuoso ok? Parabéns ó Arenteiro, que nos plantou cara. Forza Ou!!
Editado 09 Dic 2016, 00:38  Votación cerrada

Ourense15 08 Dic 2016, 23:22
Denunciar

Un equipo q e segundo en 1 rexional contra o lider e da preferente e no campo deles, como somos nos e ter empatado o partido plantando cara en todo momento e sin o noso mellor defensa e sin dianteiros, e un autentico milagro. Por outra parte, fixemos un bo partido tentando tocar e non darlle para arriba o balon cousa q fan moitos. Estou moi en desacordo contigo no de que xogamos pobremente futboldesalon88, e logo q tiñamos q ter feito?

futboldesalon88 ha borrado su comentario

futboldesalon88 08 Dic 2016, 23:15
Denunciar

humilde comentario y respetuoso: primera parte totalmente del arenteiro, donde marcó la diferencia de la eliminatoria la lesión de chimpin en el minuto 40 y el 2-2 en el minuto 44. Segunda parte más de la UDO ya que el arenteiro subió líneas y jugó más precipitado en ataque. Al final, una parte para cada uno y justo empate. Me habria gustado ver la segunda parte sin la lesión de chimpin y con un 2-1, estaría interesante . Por otra parte, me parece algo pobre el juego del equipo de Dacosta, teniendo muy buenos peloteros. Saludos

Ivan70 08 Dic 2016, 22:05
Denunciar

Igual ni se presentaban o ponían el partido en Oira para sentirse como en casa...

Ivan70 08 Dic 2016, 22:02
Denunciar

A ver si nos toca el Puente, jo, jo...Jugaríamos los dos partidos en casa!!!

OUD 08 Dic 2016, 19:41
Denunciar

Hai sorteo. Teño que poñelo ben despois do sorteo porque as eliminatorias se crean soas unha vez que deseñas a competición de copa.
Gran partido dos nosos en Espiñedo. Somos moito colega.
Forza Ou!!

Ourense15 08 Dic 2016, 19:30
Denunciar

Non nos toca o Verin q hay sorteo eh

ShinChan79 08 Dic 2016, 18:49
Denunciar

FINAL. Nos vamos a Cuartos de final donde nos enfrentaremos al Verin CF.

ShinChan79 08 Dic 2016, 18:42
Denunciar

Ultimos minutos de partido en Espiñedo. Continua el 3-3.

carloslopezteij 08 Dic 2016, 18:37
Denunciar

a min plin pimpin

ShinChan79 08 Dic 2016, 18:37
Denunciar

Empata el Arenteiro en el 81. CD.Arenteiro 3-3 UD.Ourense. Global 3-4 a favor de la UD.Ourense

ShinChan79 08 Dic 2016, 18:34
Denunciar

Llegamos al 80 en Espiñedo con el resutlado de 2-3 a favor de la UD.Ourense.

ShinChan79 08 Dic 2016, 18:26
Denunciar

Min.70 CD.Arenteiro 2-3 UD.Ourense. A 20 minutos de pasar a cuartos donde ya nos espera el Verin.

ShinChan79 08 Dic 2016, 18:25
Denunciar

Del Puente no serás (pq lo dices tu) pero educacion te falta un rato. Aqui nadie te ha insultado y tu solito te has dedicado a llamarnos de todo. ¿Escuece que sigamos en competición? Ya nos daba mas de uno por muertos y por suerte este muerto eta muy vivio.

ShinChan79 08 Dic 2016, 18:22
Denunciar

Tres goles necesita el Arenteiro en 25 minutos si quiere continuar en la competición. Pintanmuy bien las cosas para la UD.Ourense.

carloslopezteij 08 Dic 2016, 18:21
Denunciar

noraboa

Denunciar

eu non son pontino para q te enteres paspan s3mpre q bos dicen algo teñen q ser os do ponte pois non por non ser non son nin de orense gracias a dios pq sois uns monicreces

ShinChan79 08 Dic 2016, 18:17
Denunciar

Gooooollllllll de la UD.Ourense. Arenteiro 2-3 UD.Ourense. Ahora mismo con pie y medio en cuartos. Globla de la eliminatoria Arenteiro 2-4 UD.Ourense

ShinChan79 08 Dic 2016, 18:13
Denunciar

Me parto de risa cuando se habla sin tener ni pu.. idea. Pero bueno que van a decir los pontinos. Acusa a la UD.Ourense de cambiar de nombre cuando se trata de un club NUEVO. ¿No será que el Puente fue el que cambió de nombre?. Ellos si que cambiaron de nombre para querer suplantar al desaparecido CD.Ourense pero les salió el tiro por la culata.

Por cierto minuto 58 y empatamos en Espiñedo a 2-2. Nada mas que añadir su señoria :):) :)

Denunciar

E o tema das entradas, esta claro que o Arenteiro pode cobrar o que queira, a resposta e sinxela se non che gusta non vas e punto. Pra min é un erro cobralas a 8€ tanto porque reduce o ambiente como incluso pode reducir os ingresos que pode xerar. Non hai que olvidar que son oitavos da Copa Diputación, e como si xogan Madrid contra Lugo e o Madrid pon o mesmo precio das entradas que nun partido de liga