Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

Jueves, 1 de Enero de 1970
  • -
  • Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

23 comentarios publicados

Popo90 06 Mar 2017, 14:18
    Denunciar

Masa social de superior categoría, xogaores de superior categoría, cartos para equipo de superior categoría , campo de superior categoría pos gaña con autoridad. .....podes perder algun ou gañar pola mínima pero sempre......e esprado o minuto 96 ou mais
     Votación cerrada

Popo90 06 Mar 2017, 14:04
    Denunciar

Eso non o discute ninguen. .....hai moita diferencia entre os 2 primeiros e os demás. ........por eso non entendo que a udo precise partido tras partido de que lle engadan minutos.......se eres tan bo en 90 minutos tes tempo de sobra para meter 3 ou 4

Siguetuliga 06 Mar 2017, 13:40
    Denunciar

Puntos para LigaFan calculados: LigaFan

OUD 05 Mar 2017, 21:38
    Denunciar

Está claro que ascenderemos os dous por méritos propios e o demáis quedará en anécdota. Sorte ó Bande e Forza Ou!!

Piquete3 05 Mar 2017, 21:14
    Denunciar

Buenas aqui falen do Bande do Ourense aqui importanos pouco ou nada suerte e si poden ascendan un saludo

OUD 05 Mar 2017, 20:47
    Denunciar

O mellor equipo da liga vaise ver ó final non agora. Contra o collarin gañamos de penalty rigoroso pero foi moi merecidamente. Os dous partidos do Allariz merecémolos gañar de longo. O do Ribeiro empeñámonos en perdelo. En Bande fomos superiores e na Copa demos pena. Hoxe fomos superiores ó Arnoia e empatamos de milagre. Así é o Ourense. Que temos tido sorte nos descontos? Si. Pero como nunca damos o partido por perdido acabamos empatando ou gañando. Sabedes que o porteiro do Arnoia finxiu unha lesión e perdeu mogollon de tempo e o arbitro permitiullo? O Ourense empatou pero mereceu gañar o partido.

Ourensano98 05 Mar 2017, 20:30
    Denunciar

Non estou falando de hoxe (é máis o Arnoia con dez fixo perfecto, o que tiñan que facer é o que me refiro eu) cada partido é un mundo e buscar a sentencia non me refiro botar todos os xogadores cara arriba. Xogar con sentidiño e explotando ao máximo os recursos que tes, como digo o Allariz tamen é un bo reflexo do que quero dicir, pero se dende o minuto 45 non sas do teu campo e te dedicas a perder tempo pois logo pode pasar o de sempre.
    Editado 05 Mar 2017, 21:01  Votación cerrada

Popo90 05 Mar 2017, 20:26
    Denunciar

Como pode ir o arnoia buscar a sentencia con 8 xogadores

Ourensano98 05 Mar 2017, 20:24
    Denunciar

Xa xa, se para min o Bande é o mellor equipo da liga é o máis fiabel, o problema que lle vexo aos nosos rivais é de non crelo máis é ir en busca da sentencia, porque como se vio hoxe para facernos un gol non fai falla moito, defensivamente un coladeiro, o Allariz é un bo exemplo do que me quero referir, porque ao final se te encerras e te dedicas a perder tempo soe pasar o de sempre que por flor, por sorte, por fisico ou polo que queiras acabamos metendo o gol

Popo90 05 Mar 2017, 20:22
    Denunciar

Alguna vez podía caer para o otro lado.....pero non

Popo90 05 Mar 2017, 20:21
    Denunciar

O bande salvo 2 ou 3 partidos gaña 4 ou 5 -0 a udo todos pola minima e que casualidade que o partido se decanta sempre para a udo

Ourensano98 05 Mar 2017, 20:14
    Denunciar

O penalty contra o Vilariño non é nin de sorte, pero como incluso xogadores deles dixeron houbo un penalty claro a favor nosa na primeira metade que non se nos pitou. Creo que ese tema xa quedou pechado no seu día. Por certo o Bande marcou ao final, este gol é válido ou non? Digo eu que si, como o do sabado pasado no 96

Popo90 05 Mar 2017, 20:12
    Denunciar

Son unhos cuantos puntos...... non se trata de merecer, sinon do que che corresponde

Denunciar

Recoñézoo. Tés razón. Pero podes crer que tanto hoxe coma Francelos coma Viana merecemos gañar de sobra. Houbo actitude nos xogadores. Pero os descontos beneficiáronnos.

Popo90 05 Mar 2017, 19:23
    Denunciar

E te lo que recoñecer non e 1 nin 2 nin 3 xa van unhos cuantos

Popo90 05 Mar 2017, 19:21
    Denunciar

A min non me parece mal espero que atiende tampouco o quedixen. ...tenes unhos arbitraxes maiss que dudosos

Piquete3 05 Mar 2017, 19:20
    Denunciar

Noraboa Bande somos catro amigos e seguimos sumando sin moito ruido pero ahi na cima como ten que ser,hoxe xogamos con cinco baixas importantes pero tamen sumamos e sin chorar

OUD 05 Mar 2017, 19:11
    Denunciar

E se houbera decencia nos políticos o Bande é o que non ascendía Popo. O Ourense sempre vai ascender pola masa social que é doutra categoría. Telo que recoñecer sen que che pareza mal.

Popo90 05 Mar 2017, 18:51
    Denunciar

Salvo que se arbitraxe barrera más do que barre que é casi imposible

Popo90 05 Mar 2017, 18:50
    Denunciar

Si houbera un polígono ou un nogueira na categoría a udo non ascendia nin de coña

Pintxo 05 Mar 2017, 18:33