Comentarios de Amaro-Angulo

Esas quinielas!! 29 Nov 2014, 18:13 21.12
Bueno, eu creo que hay un cacheiras xogando na casa e outro fora 26 Nov 2014, 21:54 21.11
Partido disputado no que o Cacheiras perdeu os 3 puntos no último minuto. Os do cacheiras poderíanse queixar do árbitro pero bueno, o fútbol é así. Aínda que poida parecer un pouco subxectivo a verdade é que mereceu gañar o equipo local. 22 Nov 2014, 20:20 21.08
que tal equipo ten o Crocha e o Oleiros? 14 Sep 2014, 15:11 20.00
eu creo que o cacheiras depende mais de si mesmo 11 Sep 2014, 00:31 19.98
Tres empates seguidos leva o milladoiro 23 Feb 2014, 16:59 19.09
Partido con moitas ocasións para os dous equipos, na miña opinión seria xusto un empate 22 Feb 2014, 18:17 18.97
presentóuse o zona vella? 16 Feb 2014, 22:19 18.90
1-0 ao descanso 15 Feb 2014, 17:56 18.84
Favorito? 30 Ene 2014, 22:34 18.81
Donde se juega? 07 Dic 2013, 18:52 17.91
a min me pareceu un partido con unha parte para cada un. Eso si o victoria non debia acabar con o partido nin con 10 porque estiveron agarrando e facendo faltas, tan solo hai que ver a xogada do terceiro gol do vista no que os do victoria entraron por detras a 3 xogadores pero ningun recibiu tarxeta. Bueno, en canto a insultos eu non o vin asi pero bueno cada un que diga o que queira. 10 Nov 2013, 12:21 66.12
Se aplazó al dia 9 02 Nov 2013, 21:00 43.59
Pois eu creo que foi a vista o que perdeu 2 puntos 30 Oct 2013, 18:08 18.06
Gol legal jaja que eu sepa ganarlle a posicion ao central por agarralo é falta 27 Oct 2013, 09:33 18.06
Cancelas, villestro o igual santa isabel 20 Oct 2013, 15:25 17.97
Bua habia linieres? 18 Oct 2013, 20:40 43.40
Luego el vista tambien jugo con 10 que uno se lesionó 06 Oct 2013, 23:09 51.99
ao principio empezou mellor o zona vella ata que marcou o gol, despois o vista xogou mellor e tivo algunha ocasion, logo na segunda parte expulsaron a un do zona vella ainda asi puideron marcar os dous, mais claras as do zona vella que tiraron fora dende dentro da area un par de veces, notabase o cansancio porque na segunda parte foi case todo patadons. 22 Sep 2013, 18:03 18.05
Igual sería mejor partido si no se jugase a 30 grados 22 Sep 2013, 15:48 18.05