Comentarios de AngelesVisantonha

FutboleraSabanera vostede non debeu ver o mesmo partido, porque se non sabería porque a porteira visitante foi expulsada, que somos tan leñeras e tan malas persoas que a nosa capitana foi donde a porteira visitante para relaxala e decirlle que non protestara mais. e se viras o partido saberias porque foi expulsada a nosa porteira. pero eso, besos y abrazos e informate antes de darlle o pico. 25 Ene 2016, 18:52 24.27
Qe facil é copiar comentarios de outros partidos. Roubo? Donde? Pasaste polo facebook da UDSantiso e ves os 2 goles totalmente legales. Insultos? Dirás cachondeo coa porteira do portazgo que ela misma seguiu. E bacile que lle pegaron a unha sinverguenza que se dedicou a mandar cortes de manga con besitos, eso si e mala educación. E insultos a nosa propia porteira 😂😂😂 esto é de cachondeo.... pero suele pasar que sempre fala quen menos debe.... 25 Ene 2016, 14:35 24.27
Na miña humilde opinión creo que vos sodes as menos indicadas pa queixarvos. Sinceramente, o que puido ser un bonito partido e digno de ver estropeouno unha persoa chamada "arbitro" unha pena que estes individuos que non teñen que facer se dediquen a vir estropear partidos. 26 Oct 2015, 00:29 22.32
28 Sep 2015, 08:55 21.61
2-0 os dous de Dulce 20 Sep 2015, 19:12 21.39
Sin duda, a mellor porteira da Liga Uxía, do Pastoriza. 08 Sep 2015, 14:07 21.35
o Santiso tamén o dará todo 💪💪💪 05 Sep 2015, 19:48 21.19
Vamos melide ! PODEMOS!!! 14 Jun 2013, 23:54 54.51
Animo Melide ! A GAÑAR ! 08 Jun 2013, 14:22 146.00
¡ Vamoooos Melide ! 28 May 2013, 18:54 67.72
Animo Melide ! 18 May 2013, 04:33 73.64
Pois sera con moito esforzo. O melide non ten sempre a todos os seus xogadores para cada partido; pero notase que cando esta toda a plantilla. Se poidera contar con todos os xogadores cada partido; non dudes que o Melide estaria loitando polo ascenso. 24 Mar 2013, 20:27 70.41
Os 8 primeiros minutos o At. Melide iba ganhando por 2.0; o Arzua non se deu por vencido e marcou Pablo o 2.1; mais tarde chegariamos o 2.2; ambos conxuntos ofreceron unha gran primeira parte, tiberon bastantes ocasions calquera deles. Na segunda parte parece que o At. melide saiu mais relaxado e o Arzua aproveitou para imponherse nun 2.4; logo Brais Peon puxo o 3.4 de falta. O At.Melide puido chegar o empate; pero non definiu ben. Un gran partido de ambolos dous conxuntos. 02 Mar 2013, 02:07 148.51
Estamos nun foro publico; Respeta os xogadores e ten un minimo de educacion. Porque quizais o mono e pallaso sexa vostede. 04 Feb 2013, 01:41 38.75
¡ Animo Melide ! 13 Dic 2012, 12:05 47.74
GOOOLAZO DE CABEZA do porteiro do melide. Quedaba pouco tempo, e subiu rematar un corner. 04 Nov 2012, 16:03 68.48