Comentarios de JRamonCR

Comentario Fecha Karma
Que esta pasando con este Olimpico???? Enhorabuena o Abella por outra parte. 04 Dic 2016, 21:07 31.33
Por desgracia non estiven ali, pero creo q xa vai sendo hora de ter algo de sorte. ANIMO CHAVALES 26 Nov 2016, 14:53 277.46
Hay cousas q non están ben 06 Nov 2016, 13:48 9.22
A proxima semana. Esta semana creo que e Abella-Carral 14 Nov 2015, 10:20 85.90
0-0 01 Feb 2014, 18:09 53.91
3-3 26 Ene 2013, 16:22 9.85
O Olimpico gaña nun partido malo dos dous equipos, e tamen do arbitro, que non tuvo o seu dia equivocandose en ambos sentidos. Creo que o mais xusto seria un empate, xa que facia tempo que non via fallar tantas ocasions como esta tarde, por parte dos dous equipos, pero creo que tivo mais o Bergantiños, sobre todo na recta final cando xa estaba por detras no marcador. O Olimpico acertou unha das que tivo e gañou o partido cando xa xogaba con 10 tras unha expulsion. espero o de hoxe fose un lunar na traxectoria destes dous equipos, porque o 3º e 6º desta liga non poden facer o futbol que se viu hoxe en Carballo 13 Ene 2013, 00:16 -0.51
0_1 final 12 Ene 2013, 20:30 31.65
Esperemos que a segunda parte sexa mellor que ha primeira Partido malo de momento 12 Ene 2013, 19:28 31.65
entonces deben de ser los 2 muy malos, porque no he visto 3 pases bien dados en todo el partido 07 Oct 2012, 15:48 7.90
Que el arbitro no estuvo bien, estaremos todos de acuerdo. Pero el penalty es claramente dentro del area, y como dice ariete la segunda parte se jugo casi toda en campo del marino. En definitiva un mal partido en un campo en el que no se pueden dar 3 pases seguidos, en el que casi no entran los 22 jugadores sin tropezar unos con otros, y que gano el que mas puso para hacerlo. 07 Oct 2012, 15:36 18.67
si la liga empezase la semana que viene, este equipo quedaria muy arriba 01 Abr 2012, 02:53 10.76