Comentarios de KrohnDehli23

Comentario Fecha Karma
O Boimorto pasou moi por riba do Belvís. Sorte no que queda de liga. 10 Feb 2013, 00:29 43.53
pois en principio ía ser ás catro, saíu así publicado a semana pasada! 06 Feb 2013, 16:21 65.93
Si, ás 16:00 en Villestro 05 Feb 2013, 20:56 -4.62
Partido que fue bastante más disputado de lo que dice el resultado. En la primera parte dominó el Compostela y el Belvís se defendió bastante bien. Se adelantó el Compostela pero al poco tiempo igualaría el partido el Belvís de penalti, y así se llega al descanso. Al poco de comenzar la segunda parte el Compostela marca el 2-1 en una jugada en la que el que anota controló con la mano, por lo tanto no debió subir al marcador. A partir de ahí el Belvís se vino abajo y fueron cayendo los goles, y el Belvís aprovechó para reservar a Cristian y Cepeda y dar minutos a los suplentes, y así se llegó al 7-1 final. El árbitro malísimo, el partido estaba siendo disputado hasta que se lo cargó con la jugada del 2-1. 03 Feb 2013, 16:47 43.11
da crónica xa me encargo eu jajaja ;) 31 Ene 2013, 19:33 31.87
Aquí o Belvís non é o que quenta o partido precisamentr. Ter ganas de xogar o partido non debe confundirse con quentar 31 Ene 2013, 15:06 32.22
menos fliparse y más jugar en el campo, esta vez va sin coñas. Sabéis de lo que hablo. 30 Ene 2013, 22:29 54.14
tranquilo que aquí estamos todos de coñas... 30 Ene 2013, 20:54 43.03
Aquí a xente non ve a ironía? jajajaja 30 Ene 2013, 01:29 42.67
Baixan as augas revoltas na SD Compostela tras a destitución do seu cordinador das categorías inferiores. O Belvís tratará de pescar en río revolto. 30 Ene 2013, 00:30 53.59
pois eu estou de acordo con buscandofutbol, penso que o Belvís ao ser un equipo humilde cae mellor 28 Ene 2013, 15:10 50.27
o mesmo lle digo ao dianteiro do teu equipo ;) 27 Ene 2013, 14:40 54.27
Se todas formas sorte ao Amio para a segunda volta, a ver se subimos posicións os dous equipos 27 Ene 2013, 14:14 54.02
non recordo que ninguén do Belvís sacase un gol baixo paos, pero cando nos puxemos 2-1 sabía que a victoria era nosa porque case non creastes ocasións 27 Ene 2013, 13:49 53.97
Home pois vós tirastes tres tiros a porta en todo o partido. Un foi golazo que non lle volve saír na vida e logo os outros dous que os para o porteiro. A victoria do Belvís foi moi cómoda. 27 Ene 2013, 13:02 53.97
Pulpo10 moito meterse con algún do noso equipo cando gañastes na ida que non o criades nin vós pero hoxe xa se viu sen cousas raras que o Belvís gañou o partido facilmente, que o voso gol foi un regalo e que ao voso dianteiro lle saíu o golazo de turno. Moi triste quedarse uns cantos do voso equipo a esperar a Cepeda eh? Moi triste 26 Ene 2013, 23:07 70.19
os tres do Belvís 26 Ene 2013, 23:01 55.33
Vamos chavales que podemos! 21 Ene 2013, 21:00 90.46
derbi, hai que gañar! O Belvís ten que empezar a sumar na segunda volta 20 Ene 2013, 19:29 63.70
partido aprazado por unha grave lesión dun xogador do Dubra 19 Ene 2013, 14:01 161.80