Vamos Union!!!! A pola promocion 29 Abr 2014, 08:59 9.79
Vamos Union!!!! 17 Abr 2014, 15:44 107.69
Vamos Union!!! 02 Dic 2013, 13:28 99.16
Xa veremos 01 Nov 2013, 09:48 96.11
2-0 hasta o minuto 78 e dous penaltis seguidos, o primeiro moi riguroso e o segundo claro. Dominio do Union durante todo o partido. O final o cansancio das festas pasou factura. Ese e o resumen do partido 23 Sep 2013, 15:55 10.20
Vamos Union 04 Jun 2013, 09:04 101.72
A por ellos 04 Jun 2013, 09:04 101.72
Si de carallo, xa se veu 01 May 2013, 09:46 10.46
O Berta como non cambie vai acabar a liga pola metade da tabla. Foron incapaces de chegar a porteria facendo unha xogada. Claro dominio do Union durante a primeira parte podendo rematar esta cun 0-2 claro (mandaron un balon o longueiro). Primeiros 20 minutos da segunda parte de dominio claro do Berta e logo mais do mesmo con dominio do Union que dispuxo de moitas oportunidades ainda que sin sorte. 11 Nov 2012, 18:11 34.83
Xa se verá donde queda cada un a final de tempada 07 Oct 2012, 18:05 29.50
Bo partido do Union que dominou durante todo o encontro. O primeiro penalty foi clarisimo e o segundo bastante riguroso. 03 Sep 2012, 11:34 70.66
Xa empezamos a botar por fora. Ole esa humildad. O resto dos equipos que se retiren hai que deixar solo o Boiro 29 Ago 2012, 13:47 65.30
O Union ten moi bo equipo e ainda non perdeu ningun partido en pretemporada, incluidos Conxo e Arosa da gallega 26 Ago 2012, 13:33 38.88
Vamos Union. Moita sorte no inicio da tempada 22 Ago 2012, 14:58 45.32
Animo Union, moita sorte e a polo ascenso 08 Jun 2012, 07:10 46.28
Viernes dia 1 as 20:00. Animo Union 31 May 2012, 07:02 65.85
Os equipos grandes tamen se miden pola humildade e os do Berta ides de sobrados. Por outra parte podedes votar negativamente os meus comentarios pero con iso non conseguiredes tapar a verdade. Xa o di o refran: "O que se pica allos mastica" 06 May 2012, 11:50 -20.90
Resultado moi engañoso. Partido no q o Berta non fixo nada para gañar. Os goles foron motivados por erros do Union que mereceron mais xa que tiveron ocasions claras na primeira parte e na segunda un poste e dous man aman que fallaron. De todas formas noraboa o Berta e sorte no que queda de liga e na promocion. 05 May 2012, 14:30 83.57
Si home si pero o Union ganoulle o Boiro o Bertamirans e empatoulle o Oroso. Ademais, ainda que non e disculpa, tiveron mala sorte cos arbitros en alguns encontros. Poñamos como exemplo o partido do Abanqueiro no que o arbitro era irman dun dos xogadores. Fixate na volta que levaron 9 e poideron ser mais 01 May 2012, 15:56 119.80
Xa se veu o resultado na primeira volta 01 May 2012, 12:01 81.55