Comentarios de Pescador

Perdon, só decir que foi ironía que se me olvidaba con quen falaba ;) 06 Dic 2011, 21:47 99.71
Esque no tenemos el nivel tecnológico de SuperVillestro City, la mayor ciudad de Galicia. 06 Dic 2011, 21:47 65.37
Ojito con los de Villestro que son de la city, ahora no entiende el gallego neno. 06 Dic 2011, 21:39 76.21
Promete ser un partido interesante,no que desexo moita sorte ao Melide,para que lle cerren a boca a alguns bocazas! 06 Dic 2011, 21:38 85.22
Podes, tamén podo eu. 06 Dic 2011, 19:26 48.31
Tranquilo oh que xa irei, eu calado xa estou ou acaso vesme meter os fuciños no partido voso contra o melide? Sodes vos os que vides aquí ou equivócome. Eu o tema xa o pasei ahora cada un que atenda ao seu, ou non tas de acordo? 06 Dic 2011, 19:10 59.49
Sodes pesados ehh. 06 Dic 2011, 19:04 48.14
Atendede ao voso que xa tedes dabondo. Despois o partido promete ser bo. 06 Dic 2011, 17:07 26.72
Anda falades vos de defensa mala? Somos os menos goleados,levastes vos tantos goles en contra nun partido como nos en toda aliga, os numeros falan, asique veña a falar de defensa a outro lado que vos nin con 11 sodes capaces de facer nada. O arbitro axudarnos? O penalti máis claro non puido ser me parece ou non? Despois a vos permitiuvos dar estaca( nin esto facedes ben) sen sacarvos tarjetas. Polo resto ojalá sigamos tendo ese equipo tan malo, que de momento funcianos, en cambio vos que sodes buenisimos non sei como non estades primeiros. 04 Dic 2011, 18:16 131.13
E por certo disque o Xuventude salvao o 9? Calquera do Xuventude e mellor que os do Villestro todos. 04 Dic 2011, 11:52 119.64
e na 2ª parte caeronvos 5 e deso falas? Por certo o 9 e moi bo pero onte non marcou e ainda vos caeron 6 non? Pa xogar ao fútbol hai que saber que a pelota e redonda que dudo que o saibades. Na primeira parte con 11 xogadores metidos na porteria normal que non houbera goles pero ainda así pasastes unha vez do medio campo. Asi que ala aprendede que o balon e redondo e despois xa falamos. 04 Dic 2011, 11:49 119.64
Como foi o partido? Noraboa pola victoria. 03 Dic 2011, 18:34 -12.48
Eses dous xogadores rápidos que podian dar verticalidade ao xogo cal dos 11 defensas era? Despois o partido o resultado reflexa a superioridade ainda que poideron ser máis. 03 Dic 2011, 18:34 87.14
Partido moi cómodo do Xuventude que na primeira parte xa iba gañando 0-7, na segunda parte o ritmo do partido baixou bastante, basicamente un partido moi aburrido. 13 Nov 2011, 17:03 50.70