Comentarios de ROBERTO-CARLOS

Comentario Fecha Karma
O verin o equipo da categoría que máis marrulleiro e no campo. Visto o partido de hoxe contra o Antela non sei como están no puesto que están!!! En 95 minutos sólo tiraron unha vez a porta, un tiro sin peligro a sen ganas. 19 Feb 2018, 00:55 14.50
0-0 primera parte descanso 10 Sep 2017, 18:19 13.87
Espero que o señor presidente do Bande tome medidas co seu entrenador despois do lamentable esperpento que este señor tivo a ben facer nun dos partidos que máis repercusión tiña na categoría de ouro do fútbol provincial. Esto señor presidente vostede sabe que se o fixese vostede como político tería que ter dimitido xa , é como este señor non ten educación futbolística ningunha e hora de que o poñan no seu sitio 11 Abr 2017, 00:34 13.70
pasa o Antela ? 06 Dic 2016, 18:16 13.47
O Antela merece unha victoria contundente pues demostrar a súa valía. 3-1 22 Oct 2016, 16:59 13.44
16 Oct 2016, 17:04 13.41
O bande non ten o equipo que todos creemos. En esta categoria de fútbol e unha perversión o pagar a uns xogadores que teñen carencias de disciplina, e o máis importante de concentración,todo esto sucede despois de pasar unha noite de festa, e en esta categoria pasa moito.... O bande nos primeiros partidos xogou con equipos da parte baixa da tabla e ahora que empezan a vir os equipos fuertes vay a verse as súas deficiencias. 1-3 ....O Rivo e o mellor entrenador da categoría e merece un ascenso 09 Oct 2016, 00:38 13.31
O Antela ten equipo para traer os 3 puntos. 09 Oct 2016, 00:31 13.31
Unha pena ver este bande,un equipo sin mando,solo colgar balón a área e nada máis.... 02 Oct 2016, 18:54 13.31
este bande non ascende salvo que compre árbitros ....xogadores non hay 02 Oct 2016, 18:42 13.31
apostaría un empate a 1-1 01 Oct 2016, 19:22 13.31
Pregunta para o Cortegada. O final como esta o da alineación indebida de ese partido que vos reclamaron. Quitan os tres puntos ou non foi adiante a reclamación. ... 07 Mar 2016, 12:56 12.93
o-3 gol no último minuto 21 Feb 2016, 18:08 12.74
tremendo chaparrón 14 Feb 2016, 16:22 12.69
14 Feb 2016, 16:13 12.68
Un partido que o único que intentou a señorita Árbitro foi buscar o enfrentamiento entre os dous equipos. No minuto 5 o Allariz puxo o partido do seu lado pero a partir de ese momento o árbitro quixo ser ela a protagonista é no minuto 7 expulsa o porteiro en un penalti muy discutible,e en todo momento facendo que os xogadores do antela non puidesen xogar o fútbol. No minuto 25 chegado empate e o Antela xoga un gran partido e con un xogador de campo de porteiro por non ter suplente do porteiro e no minuto 54 o antela pónselo diante e no 60 expulsa a un xogador do antela e ademais de cargar de tarjetas os xogadores máis luchadores para que así non puidesen xogar con ganas e garra. En un partido que non foi duro nin con interrupcións non é de recibo que se añadan 8 minutos . Estes árbitros non axudan en nada o fútbol e máis cando se trata de un partido de rivalidad. 31 Ene 2016, 00:08 45.69
final Antela 2 Allariz 1. 30 Ene 2016, 18:11 34.01
0-3 mellor 24 Ene 2016, 18:14 12.56
1-2 23 Ene 2016, 11:10 12.55
o resultado xusto sería 1-2. O Antela tes un gran equipo os rapaces traballan no campo como auténticos gabatos pero se non teñen un orden e unha disciplina o seu esforzo non ten recompensa. 14 Ene 2016, 16:48 12.53