Comentarios de Sejuro13

Comentario Fecha Karma
Bonito partido que van facer distrutar os aficionador! Son dous equipos que van loitar polo campionato xunto co Noia! 01 Dic 2021, 12:43 10.81
Ajarradevos ao partido! Bealo equipo de carniseiros, O Cures equipo de plaka plaka que leven bastantes ambulancias! Derby do concello de Boiro o Bealo ven de ganar os 3 puntos contra o Palmeira ( o seu segundo entrenador metese no campo a atender un xogador cando o árbitro non lle dou permiso , os 3 puntos foron gracias a el ) o Cures que ven de ganar os seus 3 puntos que non lle vai resultar difícil xogar nun campo de terra 25 Nov 2021, 08:24 10.81
Chega outro partido ao monumental! Coidado co Cures que non levanta cabeza pero ven de demostrar contra o Puebla que e un equipo a ter en conta así que sumen os primeros puntos! Sera este o partido? O Carreira con 6 puntos na taboa quere loitar por estar nos 8 primeiros clasificados! Bo partido no Monumental que disque teñen un licor café que mete medo! 20 Nov 2021, 01:05 10.55
Atentos a este gran choque! O Cures pode dar unha de cal e outra de area pero poñeralle as cousas complicadas ao todopoderoso Puebla! O partido decidirase nos xogadores que os dous equipos saliron onte e teñen unha resaca de ostia 14 Nov 2021, 11:36 10.51
O Cures vai ter que dar guerra neste partido! Non e o seu campo pero ten xogadores que saben xogar! O Dodro quere sacar os tres puntos de Valiño para afianzar a primera victoria da tempada! Un bo partido nun bo campo! 21 Oct 2021, 22:11 10.48
El Boiro se pudo adelantar mas de una vez en el marcador pero el espectacular portero del Oroso "B" hizo muy bien su trabajo , y el Oroso se adelanto con un centro envenenado . En la segunda parte el Boiro entro muy enchufado y demostro la capacidad goleadora que tiene . 04 Nov 2012, 13:20 50.22
Primeira parte reñida , na segunda o Boiro meteu xente de refresco e o Aguiño quedou desquiciado . 28 Oct 2012, 21:57 21.60
Bo partido dos dous. Na primeira parte o Boiro puido ir para o descanso con un 1-3 facilmente pero nos partidos hay que marcar os goles se non pasa o que pasa. 22 Oct 2012, 18:03 45.00