Comentarios de TomBaker

Comentario Fecha Karma
Noraboa pola primeira vitoria o Antela. de todos xeitos, resultado moi inxusto. penalti e inxusta expulsión do porteiro mediada a primeira parte, e inda así, dominio total do Valladares con 10, que non empatou de milagre. 04 Nov 2018, 19:43 -11.73
partidazo do Valladares, barreu o Sanxenxo. foron 4 pero puideron ser bastantes mais 21 Oct 2018, 23:28 10.46
marcaron Bruno po Valadares, golazo, empatou Joni nun rechace dunha falta lateral na segunda, e no 85 e 90 marcou Cora tras empuxar duas contras por banda dereita 20 May 2018, 21:51 114.72
gran partido o visto hoxe na Gandara cun Valadares ferido polo sucedido en Sanxenxo, honrando o fútbol cunha intensidade digna da categoría e facendo sudarlle a gota gorda o Atios. o final, o cansancio e o mermado que está o equipo neste final de tempada cas lesions fixo posible que o Atios se volcase e lograse a remontada nos últimos minutos. 20 May 2018, 21:46 144.84
Iso de que o Valadares so espera que acabe a tempada non o teño claro. os xogadores veñen co orgullo ferido e ademáis seguramente haia algun incentivo do ourense porque non creo que queiran xogalo todo a un encontro en Atios 18 May 2018, 13:38 46.03
o Valadares foi con 14 a Sanxenxo, entre eles varios xogadores tocados. non puido levar xuvenis porque xogaban o mesmo día polo ascenso a nacional. o final acabou co porteiro suplente arriba e xente coxeando polo campo sen cambios xa. inda así, o resultado foi un escándalo. para este domingo recupera xente, seguro que competirá o encontro como sempre fai na gandara. creo que os das burgas xa vos quedou claro na primeira xornada. 18 May 2018, 00:15 46.03