Comentarios de Valladares

Partido moi bonito por ambos conxuntos o bertamirans puxo o seu estilo na primeira parte coa consecuencia de adiantarse no marcador inda asi en ningun momento perdeulle a cara na primeira parte o partido ten un par de ocasions claras que o porteiro deu evitado.Na segunda parte o silleda saliu a por todas e o bertamirans seguiu o seu xogo co que provocou o segundi gol que foi un golazo polo escuadra ai o silleda sacou todo seu caracter e entrega e una contra o silleda meteu o 2-1 con ese gol o silleda viuse arriba tamen vendo como o bertamirans fallaba claras ocasions,nun tiro desde fora da area do silleda provocou o penalti a favor do silleda que puxo o empate no marcador.a falta de 10 minutos o silleda puxo todo pero con 11 e un solo cambio e bertamirans con un plantilla mais larga aprobeito a sua frescura e en cambio o silleda xa faltaban as forzas nua xogada do bertamirans volveu coller meter un golazo imparable para o porteiro ai o silleda sen tempo apenas intentou o empate pero nua contra o bertamirans meteu o 4-2 difinitivo.Decir que o bertamirans portouse moi ben co silleda e todo un exemplo de bo equipo tanto dentro coma fora del.felicidades o bertamirans pola promocion e sorte non ascenso e tamen o silleda por facer un segunda moi boa despois de superar moitos inprevistos e de estar con 5 puntos o inicio da segunda volta acabou con 25 e eso di moito de uns chavales que nunca rendiron e un exemplo de superacion. 03 May 2015, 11:56 42.58
o noia desde que sabe que non se xoga nada vai polos campos a pasar o tempo e intentar deixar un imaxen de equipo pero non por eso creo que o cacheiras sea superior e seguro que se o noia se xogara algo o conto cambiaria pero e o que ai e una pena ver equipos que non se xogan nada ver como van os campos sin presion ni motovacion pero e o normal nestas ligas. 15 Abr 2015, 12:10 11.84
eu creo que ten mais razon seguidor do cacheiras pero esto dos ascensos e descensos inda queda una poucas xornadas nas que inda que moito por decir. 05 Abr 2015, 20:50 11.79
partido que se pode decir que tuvo cada parte para cada equipo na primeira o silleda tuvo as ocasions e marcou o seu gol pero no supo definir.na segunda parte foi o fatima polo partido e empezaron a ter ocasions e o silleda virse abaixo fisicamente e bua falta a favor do fatima marcou o seu gol e contra o final un falta de concentracion do silleda casi propicia o segundo do fatima pero no superon definila . En ningun momento o arbrito influeu no resultado decir que so hubo duas amarillas e apenas hubo faltas. 15 Mar 2015, 14:40 11.78
partidazo con todas as letras 12 Mar 2015, 15:50 68.01
quero puntualizar una xogada que me comentaron que me equivoquei cando un dos xogadores do sar foi coa plancha a espalda de un xogador do silleda o xogador do silleda quedou tendido no terreo de xogo e o arbrito pituo falta a favor do silleda os compañeiros do silleda se acercaron o compañeiro que estaba no chao un xogador do silleda estaba a comentar a xogada co arbrito e dixolle o xogador o arbrito "no e o mesmo ir a balon dividido fuerte que dar un rodillazo sin vir a conto non me jodas e por eso sacaou a segunda amarilla e explusion no minuto 56 co empate. se no se pode opinar sobre xogadas e defender conpañeiros con este arbrito era imposible eso e una pena 09 Mar 2015, 21:59 50.48
se demostra una vez mais que os partidos estan para xogan e a clasificacion no campo no conta 09 Mar 2015, 21:38 37.34
una pena que un partido que se prometia bonito e disputado por ambos equipos viñera un home vestido de negro a destrozar o partido e as esperanzas a un silleda que viña con moitas esperanzas en este partido. decir que para nada foi un partido ni duro ni violento e so o veu o arbrito e con xente asi no arbriatxe e moi dificil que os rapaces aprendan de este tipo de derrotas. 09 Mar 2015, 20:15 -27.08
o resumen e do partido:partido no que ambos equipos se xogaban moito,adiantouse o sar pouco despois o silleda respondeu co gol do empate ata ai iva o partido como se supoñia minuto 25 balon largo do sar onde o porteiro do silleda sale atrapalo contra o dianteiro do sar foi co plancha cara o porteriro quitandolle o balon da maus o arbrito pita falta pero si vir a nada varios xogadores do sar siguen na disputa do balon con patadas hacia o porteiro do silleda os seus compañeiros viron eso e salin a defensa apartar a esas persoas para que paran sin golpes ningun ni nada so o tipico palabras mal sonantes e un par de empuxos por ambos equipos o arbrito decidiu duas amariilas para cada un dos xogadores do sar e roja directa a un xogador do silleda por defender o seu compañeiro das patadas,depois de este episodio o ambiente estaba caldeado e os xogadores seguian increpandose cando un do sar mandou un empuxo a outro do silleda e o arbrito o viu e explusouno pouco mais pasou na na primeira parte. empezou o segundo tempo igual que o primeiro co uns achegamentos por ambos equipos cando sen vir a nada un do sar plantou un rodillazo na espalda por un disputa do balon o arbrito pita a falta e varios xogadores do silleda van onde seu conpañeiro no chao e un deles falando con outro din " joder arbrito"o arbrito na sua cruza para que non se xogara nada decidiu sacar a segunda amarela e explusion do xogador do silleda por comentar ese aspecto pero bueno,nese monento o sar aprobeitou o desconcerto o silleda e fixo o segundo gol poñendose o marcador 2-1 a favor do sar o partido seguiu e o silleda deuno todo para conseguir o empate con varias ocasion un delas de falta que un defensa parou coas maus onde o arbrito no veu nada e o partido seguiu cando un xogador do silleda en un lance do partido protesta por una falta no pita o seu favor e recoradalle o penalti polas maus non pitas e o arbrito como no se ye podia decir nada colleu e segunda amarilla e explusion e ai o silleda con 8 e cansados fisica e mentalmente viron como o sar metia dous goles mais en 5 minutos e nos ultimos minutos explusou a outro xogador do sar por insultar a un xogador do silleda por considerar o xogador que fora con moita forza o choque e asi se chegou o final. 09 Mar 2015, 20:13 50.48
esta claro que neymar esta dando una mala imaxen de un bos rapaces que son os do silleda.tamen e probable que no campo sera conflictivo pero no por eso temos que meter todos no mesmo saco e a poder señalar o culpable.foi un partido limpio e entretenido antes dous equipos que se xogaban moito o final os puntos quedarin en silleda e so queda seguir sumando para dar demostrar que non ai nada escrito no futbol. 01 Mar 2015, 00:03 615.61
Polo que vexo teño outro admirador como SirSantonia gracias pola recomendacion. a verdade e que me gusta comentar antes dos partidos pero despois no son moito de falar pero igual que cando se gana se fala cando se perde igual e no me escondo e por eso falo. se queres seguir as miñas cronicas pa semana teño mais e a verdade e que facer teño moito pero polo menos vendo algun comentario inda te distraes no vai ser todo monotonia na vida 22 Feb 2015, 15:46 11.64
Una cuestion palleiro descender descenden 3 directos e dous ou tres dependendo dos que descendan pero eu vexo que ai 5 en promocion e si se dera a circustancia de que ascenderan os 5 no habria arrastres ou me equivoco??? 22 Feb 2015, 13:23 11.69
Vexo que no gustou meu comentario os das cruces decir que contra o batavales non fixeron absolutamente nada eu refeirame a ese partido pero calidade e ganas de sair do pozo como o resto dos equipos teñen e en este partido demostrou que inda yes queda corda nesta liga e apreta mais os postos de abiaxo 22 Feb 2015, 13:14 11.69
sorpresa con ene este partido onde una vez mais e demostrou que qa clasificacion no conta senon os 90 minutos de cada partido 22 Feb 2015, 13:11 11.69
segundo falando do partido do silleda o silleda mostrou una imaxen pesima de incluso a opinion propio decpcionate espera que o silleda demostra a moita xente que anda neste mundillo que a clasificacion e as estadisticas estan para rompelas pero polo visto no partido volveron as andas coa sua falta de actitude e sua ganas de superacion. falando o partido o aguño de mostrou ser un equipo coas ideas moi claras e con un aficion que apoya os seus xogadores e se burlas dos contrarios como foi o caso o que penso e que o aguiño como lein no seu campo seran moi bos pero no para estar lideres.saben o que teñen que facer a base da provocacion e aprobeitando as suas escasas ocasions vendo os golpes que levaran ambos equipos que o silleda se vaya con 5 amarillas pola agresividade rival e 1 ou 2 por faltas moi normal no e pero o futbol e asi e no se vive de escusas arbritares ni que eran mejor ni peor. O aguiño ganou con creces se merece todo reconocemneto e o silleda o unico que ye queda e volver a sacar esas ganas de superacion como ata ahora. 22 Feb 2015, 13:10 11.64
Bueno primeiro decir a todo o mundo que me nombrou que eu sepa esta aplicacion esta para comentar e decir o que un pensa de un equipo ou partido en concreto e igual que eu polo menos respecto as opinions e cousas polo estilo solo pido o menos e si se alguen se sinte ofendido polo algun comentario sinto pero e miña opinion e con resultados como os de esta xornada son os que me poden facer cambiar de opinion. 22 Feb 2015, 13:04 11.64
Vexo que para moita xente ai un claro ganador antes de empezar o partido pero cabe recordar que os partidos se xogan e a clasificacions e estadisticas no existen cado ai un campo e un 11 contra 11 e 90 minutos.Cabe señalar que o silleda esta en clara racha xa que nos ultimo 5 partidos so concedeu una derrota contra o Compostela por outro lado vemos un aguño no que seu campo e un dos campos dificiles de esta liga pero as estadisticas estan para rompelas e no me extrañaria un sorpresa xa que o silleda ultimamente das mais sorpresas do que a xente pensaba despois de ver a primeira volta da liga. 19 Feb 2015, 12:11 193.36
Partido no que o Santiago b se xoga meterse na pomada da liga xa que cabe recordar que esta con un partdio menos e no hipotetico caso de ganar este mais o prazo se meteria de xeo ai arriba do outro lado temos un fatima no que esta loitando para estapar dos seus preseguidores polo descenso e non creo que venda a sua pel tan facil xa que ten o claro obxectivo de escapar dos postos de abiaxo. 19 Feb 2015, 12:07 11.64
Partido no que vemos duas imaxenes ben destintas no que o Puebla leva un racha ascendente dando varias sorpresas nos ultimos partidos que esta a facer que se a lonxe dos postos de abiaxo,polo outro lado temos un Cruces no que se esperaba moito mais nos ultimos partidos e ahora complicouse a vida e ten que espabilar se que sair do pozo ou se vera a bocado a descender como no cambie esa imaxen pesima que esta dando ultimamente 19 Feb 2015, 12:04 11.64
Vai ser un partido intersante de ver se o batavales con os fortes de esta liga tamen presenta tanta batalla como contra os de abaixo en cambio temos un Bertamirans que esta en clara ascendencia xa que se meteu na pomada da liga e pode dar mais de un sorpresa no que queda de liga 19 Feb 2015, 12:01 11.64