Comentarios de boteneutral

Creo que despois xoga o Santiago as 11.15 e despois ainda hai outro partido. 17 Oct 2012, 02:03 82.86
Importante partido para seguir escalando.............espero que a xornada de descanso non nos afecte negativamente.............. vamos rapaces...... sorte. 17 Oct 2012, 01:55 36.38
Fundepesca.............. é que despois de darme caviar, ter que comer un bocadillo, como que non me senta ben no estómago............ que si, que non xogamos tan mal, pero este equipo está capacitado para dar moito mais do que deu. O que non me gustou é que non tiveron a actitude de outros partidos, incluso entraron no xogo de eles, pero non te preocupes que seguirei animando e créndo neles, por que xa mo demostraron. 14 Oct 2012, 21:28 37.31
Este non é o meu Villestro.....cambiáronmo.... A ver si volve o sábado que ven. 13 Oct 2012, 22:29 26.18
As Cancelas 12 Oct 2012, 22:07 23.96
Sergas 12 Oct 2012, 22:03 13.99
A Barrosa 12 Oct 2012, 22:02 26.59
Olvidouseme felicitar a todos os xogadores do Villestro pola sua actitude no campo xa que a pesard xogar con dez, que lle volvan a marcar despois de haber empatado nunha xogada gafada, seguiron con actitude positiva e levantaron o marcador e o partido. Esa a senda para seguir millorando. 06 Oct 2012, 14:51 58.30
Moi bo partido do Villestro que foi superior o Abanqueiro a pesar de xogar mais de 60 minutos con un xogador menos por expulsion do porteiro. O do árbitro novamente é tema de estudio.........peropero de estudio de laboratorio..... 06 Oct 2012, 12:15 46.44
Gustoume moito o Bertamiráns por un motivo fundamental............. a intensidade dende o minuto un para non deixar xogar o Villestro e roubar unha e outra vez o balón. Todo esto a sabendas de saber que son superiores, esto fainos un equipo moi dificil de batir xa que teñen calidade para estar en Liga Galega.............. Noraboa os xogadores do Bertamiráns. En canto o Villestro........... pouco se pudo facer ante un equipo superior en todo, quizais se deron por derrotados moi pronto, pero cando che meten cinco goles en menos de quince minutos, e normal virse a baixo. Sorte para o próximo partido.......... forza Villestro. 30 Sep 2012, 15:04 85.22
Partidazo entre dous candidatos o ascenso................. co permiso dos demais.... 29 Sep 2012, 00:54 24.29
Superior el Berta.............. pero respeto para los rivales. 29 Sep 2012, 00:50 73.24
A ver si o xogar o sábado trae un pouco de sorte............ veña rapaces.......... 29 Sep 2012, 00:35 25.22
A sorte que nos foi esquiva contra o Conxo e Amio.....hoxe contra o Salvora contrarestouse. Non foi un bo partido, condicionado polo mal tempo, moito aire e un árbitro de chiste, esta persona deberia pensar xa na retirada e de paso facerlle un favor o futbol. 23 Sep 2012, 20:37 22.70
Hai moito simpatico con voto negativo inxustificado. Pena de xente 23 Sep 2012, 18:08 34.96
Moito castigo para un Villestro que na primeira parte pudo golear a un buen conxo na segunda parte. 22 Sep 2012, 17:30 74.94
A por a segunda victoria do torneo, primeira na casa............ ainda que enfrente teremos a un bo conxo que firma os seus partidos por goleadas..... sorte a ambos e que a victoria quede na casa. 21 Sep 2012, 18:43 40.37
Último viaxe a terras cántabras na primeira volta................ a ver si o equipo traese un bo resultado de Torrelavega................. este equipo debería ser da nosa liga....... 21 Sep 2012, 18:41 38.65
Os de aguiño que encarguen para comer en Melide, se non ata as seis da tarde non comen en Aguiño........... 20 Sep 2012, 16:52 62.63
Gracias polos votos negativos.............eu tamen vos quero. 18 Sep 2012, 14:02 82.47