Comentarios de branquivermello

Cubalibrismo ....o que se che esQuinzouseche a ti algo nesa cabeciña...falaba ben primeiro e logo xa protestaras. Por outro lado excusas de mal perdedor! 29 Abr 2018, 19:14 49.94
1-1 02 Oct 2016, 18:33 15.15
Arbitraxe nefasto. Extremadamente caseiro, de feito, quedou moi claro no primeiro gol. Unha primeira parte sen interrupcións nin nada, e xogouse ata o minuto 48:37 cando concedeu penalti, despois de que un xogador do Aguiño golpease un balón que acababa de sair por liña de fondo...balon que foi á man do defensa (totalmente involuntario). E quedou mais patente coa duas tarxetas vermellas, totalmente inmerecidas, unha por non ser "falta de respeto ou protestar" como pon na acta (por parte do adestrador) e a outra, porque simplemente escoitou que lle chamaron burro e soltoulla ao primeiro que colleu, quen xustamente non dixo nada. E cantas máis patadas e agarróns facia o Aguiño (incluso cortando contras claras) máis tarxetas recibia o Recesende por protestar...un árbitro moi moi falto de criterio, que dende que entrou pola porta do campo se mostou moi amigable coa xente do aguiño...pois era moi coñecido por todos. Moito falta por mellorar ao colectivo arbitral e moito, moito máis, á federación e ao comité de árbitros á hora de escoller a persoa a mandar a cada partido. 22 Feb 2016, 15:56 -42.38
Pois claro que é un resultado inxusto, e ti mesmo o acabas de dicir, inicialmente o árbitro deu válido o gol ata que o porteiro comezou a protestarlle (e isto que ti recoñeces, que veu todo o mundo e comentan todos, está tan mal feito que o árbitro negou categoricamente que deu gol inicialmente, palabras del "en ningún momento pité gol, nunca" e iso condiciona o partido, o resultado, todo..). E de falta ao porteiro...eso, como dis ti "é o teu punto de vista" porque o porteiro saiu a non se sabe que, no frontal da área case fora e ala se ostiou co dianteiro, iso foi un coche de trens e nada mais e o non estar na área pequena e o feito de que o dianteiro "estaba ali" e foi o porteiro o que foi correndo a despexar, fan que de falta nadiña. E si, evidentemente que baixo o meu punto de vista o Taragoña estivo achicado durante a maior parte do tempo, tendo o Rece bastantes máis ocasións de gol (e non midamos só remates, ocasións). Coincido en que foi un partido bonito (fora polémicas) uns dos máis entretidos que vin nesta liga, moitisimas ocasions, goles, e xogadas e todo tipo. Sorte en liga e copa. Saudos 12 Ene 2016, 23:04 12.64
Resultado máis que inxusto. Con máis de unha polémica e un gol anulado do Rece (primeiramente marcado como gol polo árbitro para despois anulalo...) co partido practicamente acabado. Un lider moi achicado na Devesiña cun Rece que tivo moitas ocasións. Xogando todos os partidos como hoxe podemos repetir o posto da tempada anterior! vamos Rece!!!! 10 Ene 2016, 21:20 67.76
Goles do Rece, (5') Charlie, (45') Rafa (75') Pedro (82') Mika Gol do Aguiño, (22') Carlos Pérez 18 Oct 2015, 20:21 11.05
Tarxetas por parte do Rece: (35') MURAS RIAL RUBEN - Amarela (55') RIAL MELLA, GUSTAVO - Amarela Tarxetas por parte do Lampón: (17') FERNANDEZ FERNANDEZ, JOSE B - Amarela (35') GONZALEZ PEREZ, FRANCISCO R - Amarela (39') SIEIRA RIOS, JOSE M - Amarela (45') Romero Nuñez, Jose Carlos - Vermella (Adestrador) (81') VIDAL OUTEIRAL, JOSE A - Amarela (82') OUTEIRAL DOMINGUEZ, MIGUEL - Amarela 11 Oct 2015, 21:54 11.04
Minuto 64. Gol de Mika en propia porta. 2-5. Finalmente o árbitro deulle o gol ao xogador Alejandro Silva do Lampón. 11 Oct 2015, 17:47 11.04
Minuto 60. Gol de Charlie. 1-5 11 Oct 2015, 17:46 11.04
Minuto 27, gol de Osvaldo. 1-4 11 Oct 2015, 16:59 11.04
Minuto 15. Gol do lampon (numero 10) 1-3 11 Oct 2015, 16:46 11.04
Minuto 14 gol de Osvaldo. 0-3 11 Oct 2015, 16:45 11.04
Minuto 13 gol de Rafa Alonso. 0-2 11 Oct 2015, 16:45 11.04
Minuto 8 gol de Ruben Portos. Sp Lampon 0 - 1 SDC Recesende 11 Oct 2015, 16:42 11.04
0 - 1 (Descanso) 06 Sep 2015, 20:19 31.30