Comentarios de elo16

Para min este fin de semana x a liga xa vai ter dono merecido ademais.O abanqueiro facendo un volta enteira perfecta e merecedor de gañar a liga e polo tanto o ascenso a segunda autonomica 02 Mar 2016, 19:42 10.53
analizatormen??Como pode ser que te equivoques ti nun pronostico...😱 30 Ene 2016, 19:58 -30.15
esooooo xurxo.... 10 Dic 2015, 18:50 10.52
tres puntos que te deberias dar na boca analiza... 10 Dic 2015, 18:48 87.58
Que malo e o abanqueiro dios mio... a ver que din os que criticaban a semana pasada a este equipo... Unha cousiña deixo no aire 5-0 ao descanso e o lalin con solo un tiro... 05 Dic 2015, 19:34 87.55
Pois non sei que decir... a partir do terceiro gol do bertamirans o abanqueiro vaise abaixo pero eso ocorre na metade da segunda parte no resto do partido foi un partido igualado. Ademais 2 goles de rebote e un de penalti inexistente... 30 Nov 2015, 11:22 10.52
merecidisima 08 Sep 2015, 15:26 10.49
Si fora por eso non lle ganarian ao estrada 29 Nov 2014, 16:42 36.27
Vamos abanqueiro 26 Nov 2014, 22:04 36.27
Vamos abanqueiro 30 Oct 2013, 17:12 10.81
Pero si o abanqueiro e moito mellor 13 Oct 2013, 19:19 10.80
OS do bastavales son juveniles? 13 Oct 2013, 10:15 10.80
Buen partido 12 Oct 2013, 19:18 46.16
O abanqueiro ten todos os xogadores disponibles 03 Oct 2013, 20:15 42.75