Comentarios de gdc

Comentario Fecha Karma
Victoria cómoda do Galicia ante un Portuarios que o intenta, pero que se vai achegando cada vez máis á liga local. Deséxolle o mellor aos dous conxuntos. 16 Mar 2014, 21:45 51.68
Moitas grazas ademayor 23 Feb 2014, 19:13 10.65
Alguén conta un pouco o partido? Debeu de ser un partidazo do Calasanz. 23 Feb 2014, 18:41 10.65
Victoria do Galicia merecida. Partido sen moito fútbol no que o betanzos a penas inquietou a meta dos de Caranza, excepto nuns poucos minutos na segunda metade, onde conseguiu o gol. Xornada perfecta para o Galicia, despois das derrotas de Villalbés e Deportivo, as cales o aproximan máis á "División de Honor". Destacar polo Galicia de Caranza a Bouza, unha flecha. Polo Betanzos pareceme un gran xogador o seu capitán. 23 Feb 2014, 18:39 10.65
cronica? 05 Ene 2014, 00:58 10.75
Igualado na primeira parte, na que o Oroso puido adiantarse no marcador grazas ao vento a favor. Xa na segunda o Galicia apoiado polo vento saíu con moita intensidade e anotou o primeiro tanto, obra de Bouza. Destacar a fortuita lesión do porteiro e o central do Oroso, deséxolles unha pronta recuperación. Despois anotou nun contraataque do Galicia o xogador Marcos. Destacar o partido do nº 4 do Oroso, pareceume un dos mellores dos centrales da categoría, por non decir o mellor e por parte do Galicia destacar o partido dos dous centrales, que fixeron que o dianteiro do Oroso non fixese apenas peligro e dos seus dous mediocentros, os cales xa nos teñen acostumados a realizar un gran papel nos seus partidos. Un saúdo e bó nadal. 22 Dic 2013, 18:38 10.80