Comentarios de neloch

El partido está suspendido. No es un resultado final 04 Abr 2017, 02:21 20.30
Vergonyós i avant. S'afegisen 4 minuts perque els jugadors de La Vilavella no accepten una simple targeta groga al minut 45 per deplaçar el baló i monten una tangana que dura més de 3 minuts i es quan s'expulsa al mateix jugador amb una altra targeta per protestar. Després se juga 1 minut i pita el final de la primera part. En eixe moment eixen 2 "energúmenos" de La Vilavella cap al àrbitre que tene que ser parats per part de jugadors i entrenadors. Com si eixa jugada, al descans, significara la perdua de la lliga per part de La Vilavella. O es que hi havia algo més? (No es una afirmació, es una pregunta...) 03 Abr 2017, 17:35 20.29
Se suspende por intento de agresión al árbitro por parte de seguidores y jugadores sancionados (estaban entre el público, sancionados del partido anterior) de La Vilavella en el descanso del encuentro. Gracias a la intervención sobre todo del entrenador, directiva y jugadores de At. Quart, las agresiones no llegaron a llevarse a cabo, siendo, no obstante, requerida la presencia de la Guardia Civil por parte del árbitro, aunque esto no ha impedido que se suspenda el partido en el descanso 03 Abr 2017, 03:56 20.29
RESULTADO FINAL CORRECTO. CD JÉRICA 5 - RIBESALBES 0 08 Ene 2017, 19:17 19.90
El resultado correcto es al revés: Huracan 1 - Vilavella 6 08 Ene 2017, 18:07 19.93
Volia col.locar el resultat del partit Alqueries-Soneja que si que es 1-1. Sorry 08 Ene 2017, 18:02 19.92
Me he equivocat de partit 08 Ene 2017, 17:50 19.91
Partit suspés per la pluja 27 Nov 2016, 20:24 19.44
El resultat es de 0-1 favorable al At. Quart 27 Nov 2016, 19:55 19.44
Partit suspés per la pluja a falta de 20 minuts aprox. Es reanudarà el día 6 de desembre 27 Nov 2016, 19:54 19.44
El partido ha durado 35 minutos. El Racing Onda ha llegado con solo 10 jugadores y luego, cada 5-6 minutos, se ha ido "lesionando" un jugador hasta quedarse solo con 6 jugadores en el minuto 35, momento en que se ha acabado el partido. 02 Oct 2016, 21:35 17.55
2n. gol de Espatu al minut 76. 18 Sep 2016, 18:58 16.73
I si lo de les primes no ho dius per mosatros, a vore per qui ho dius. Hi hagué gent de La Pobla veient el partit del Quart contra el Foios i varen comprobar que no hi hagué ninguna cosa rara. Exactament igual que hui. Mosatros voliem guanyar (o al menys no perdre) el partit de hui igual que hem fet amb els últims 12 partits. No ha pogut ser perque vosatros haveu ficat un gol més que mosatros i avant, però ho teniem que intentar com en els últims 3 messos que duiem sense perdre 30 Abr 2016, 22:50 16.58
Pues hui, Adrian s'ha equivocat. Lo que passa en el camp es fútbol. Lo que passa fora del camp, no. 30 Abr 2016, 22:43 16.58
I no se com es de jugador l'Adrian Mata, però hui ha demostrat un antiesportisme total desviant balons cap al final de partit per a que no se puguera traure ràpid per part del Quart, una prepotència quan s'ha autoexpulsat total, i, al menys hui, no ha demostrat res espotivament parlant. Però d'això la culpa no es d'ell, es la la directiva del club. "Con su pan se lo coman". 30 Abr 2016, 22:29 16.58
Te torne a repetir: les mateixes primes a tercers que mos varen fer empar-li al Foios fa 15 dies (a 10 minuts del final anavem guanyant). Entonces vos pareixia be que competirem fins al final....... 30 Abr 2016, 22:24 16.58
El At. Quart estava exactament igual de hipermotivat hui que fa 15 dies quan li empatarem al Foios, SEMPRE EIXIM A GUANYAR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 Abr 2016, 21:32 16.56
El jugador nº 11 de La Pobla: Jose Adrian Mata Cervera es prepotent, xulo i antiesportiste. El seu club que seu faça mirar abans de tornar-li a fer fitxa la pròxima temporada. No l'ha expulsat l'arbitre, s'ha expulsat ell a soles i quasi fa el seu equip no conseguixca la victòria. 30 Abr 2016, 21:29 16.56
Lamentable l'actitud dels jugadors sustituixts i expulsats de la Pobla. Si l'arbitre te el que te que tindre, el jugador nº 11 de la Pobla noté que jugar fins l'any 2017. 30 Abr 2016, 21:24 16.56
El resultado es 5-1 (ffcv) 18 Abr 2016, 10:51 16.32