En Noia. Anexo San Lazaro 22 Feb 2013, 22:59 38.27
Vamos Noia a seguir coa racha!!!!! 20 Feb 2013, 23:13 38.27
Creo que esta mal a hora. E as 16:30. 13 Feb 2013, 23:08 66.52
Campo de San Lazaro anexo (herba artificial) 05 Feb 2013, 23:37 65.32
Vamos ser un pouco sensatos. Un xogador do Noia e mais que un xogador. Os do Noia temos que falar no campo e saber perder e neste caso ganar. Non seamos chulos e si coller esta victoria como moral para unha espectacular segunda volta. Vamos Noiaaaaaa!!!!!! 12 Ene 2013, 22:50 117.58
Bo partido do Noia sobre todo na segunda parte onde bordou o futbol. Na primeira parte bo partido do Noia pero con ocasions claras para ambos equipos (1 poste do San Marcos e 2 ocasions claras ante o porteiro do Noia, entre outas moitas). Antes do descanso o Noia marcaria dous goles seguidos. Estos dous goles deronlle forza o equipo para a segunda parte onde o Noia xogou un moi bo futbol, pero esta vez materializando as xogadas, anda asi fallaron unhas cuantas ocasions claras. Cave destacar para ser xustos que o San Marcos fallou un penalty na mitad da segunda parte. Como detalle o San Marcos xogou cun xogador menos durante os primeiros 5 minutos porque levaba un anillo e non lle saia, e o arbitro a meu punto de vista moi ben con este detalle, non lle deixou xogar tendo que facer un cambio. Moi ben o arbitro neste detalle as normas son para cumprilas e sobre todo cando estea en riesgo a integridade fisica de un xogador (tanto do Noia como neste caso do San Marcos). Bravo chavales, venga Noiaaaaaaa!!!!!! 12 Ene 2013, 19:02 72.18
Estou con fufys Pouco a pouco hay que ir sumando puntos. O que si hay que conseguir unha boa racha se non este ano non se cheira carne. Jaja 07 Dic 2012, 09:21 69.50
Vamos chavales.non hay que baixar os brazos. Tarde ou templano saldran os bos resultados!!!!! Esta seman a entrenar penaltys!!!!!jaja 02 Dic 2012, 10:30 44.99
Partido no campo de San Lazaro (Anexo) Noia 26 Nov 2012, 23:11 104.57
3 puntos moi importantes po Noia. Hay seguir traballando, sobre todo nos entrenamentos para sair de ahi abaixo. Censurar o comportamento dos xogadores do Pino con fortes entradas e sobre todo cunha agresion que pudo causar lesion importantes. Rapazes acordadevos que esto e futbol e solo futbol!!!!! 18 Nov 2012, 16:06 -13.34
A ver se e verdad e marcas un gol!!!! 17 Nov 2012, 00:52 7.34
Vamos que hay que salir de ahí abajos!!!!! 03 Nov 2012, 21:38 44.45
Non foi uns dos mellores partidos do Noia, que solo meteu moito peligro despois de caerlle o 0-2. Dunha desas ocasions meteu o 1-2, pero so un minuto mais tarde o Aguiño meteu o 1-3 e ahi acabouse o partido. 03 Nov 2012, 21:37 101.89
Primeira parte dominada polo Noia con numerosas ocasions, 1 de elas o largueiro, e a mais clara do lateral direito solo contra o porteiro. Na segunda o Dubra o meter o gol encerrouse atrase asi acabouse o partido 27 Oct 2012, 18:11 112.71
Partido importante po Noia que o quitarlle os puntos do patido contra o Palmeira (pola desaparicion deste) metese en postos de descenso (eso si con 2 partidos menos). 25 Oct 2012, 22:57 24.24
A ver en canto a norma: Un equipo pode ter 4 juvenis ainda que non teña categorias base cando no seu NUCLEO non sobrepasen os 10.000 habitantes. En este caso seria Palmeira. En caso de que fose o Ribeira mirarian so o Nucleo URBANO. De ahí que o ano pasado lle dean a razon o Oleiros 25 Oct 2012, 22:49 34.22
Partido que na primeira parte dominou totalmente o Noia xogando moi ben pero depois do gol do Noia, o contrario do que se podia pensar o Silleda veuse ariba e o Noia despois de 2 fallos en defensa deixase remontar e co Silleda cun home menos. 20 Oct 2012, 21:02 84.05
Vamos Noia, este debe de ser o partido do noso punto de inflesion!!! De aqui para ariba!!! 16 Oct 2012, 19:20 10.49
Chavales, hay que ser un pouco mais humildes e saber que o sábado non se xogou ben e punto. A ver se vamos estar sempre botando a culpa o campo!!! Os partido xoganse o sábado e acabanse o sabado!!o demais son excusas!!! Hay que facer borron deste partido e demostrar que realmente sabemos xogar o futbol!!! Vamos NOIA!!!!!! 16 Oct 2012, 19:19 62.37
Un Noia que vai a mais non supo matar o partido cando o tiña na sua man e nun error defensivo veu o empate. Destacar o porteiro do Cordeiro que salvou a seu equipo con varios paradons, a destacar 2 polas escadras. Vamos Noia, xogando asi vendran moitas victorias!!!!! 07 Oct 2012, 12:42 54.33