Comentarios de omismodesempre

Aprende a escribir, que fai falta un descodificador para saber o que querías decir. Un saludo 20 Oct 2016, 12:35 305.36
1-3 13 Feb 2016, 19:32 9.71
O partido xogase domingo as 11 en Curtis. En teixeiro xogarase o sabado frente aos infantiles do Curtis 11 Mar 2015, 13:35 102.49
Que lle custou ao Curtis?para os que visen o partido a partir do minuto 15 foi un monologo do Curtis que xa na primeira parte tivo 3 ou 4 ocasions claras..e na segunda ainda mellor asique non sei de donde sacas eso 02 Mar 2015, 11:48 -14.21
Un partido facil para o curtis que desde o principio encarrilou o partido con un golazo de Antón no minuto 5, despois o curtis seguria o seu combinando posesion con contrataques e asi iriase 3-0 ao descanso tras dous goles dun inconmensurable Manu. Na segunda parte ningun dos dous equipos conseguia desplegar un bo xogo pero o curtis cunha boa defensa e sobre todo, cunha gran eficacia de cara o gol fariase cun partido que deixa ao Cambre casi descartado na lucha pola primeira plaza e a un Curtis ainda mais lider e que de repetir os resultados da primeira volta farase co titulo 09 Feb 2015, 12:47 9.76
Se o curtis xoga o nivel da segunda parte non perde nin un partido mais.. 20 Dic 2014, 16:01 9.78
O sada non xogou contra nadie ainda, veremos ahora o nivel que ten 10 Nov 2014, 11:15 9.69
O partido xogarase as 11 en Curtis 03 Nov 2014, 10:21 9.66
Gran equipo o arteixo, estara arriba seguro 28 Oct 2014, 18:17 9.89
As 11 no campo novo 14 Oct 2014, 10:27 9.89