Comentarios de onomeeodemenos

El 7 del Arzúa es muy bueno, para mi el mejor del equipo. Creo que se llama Oscar Gomez 19 Ene 2016, 18:52 9.95
Partidazo!! Vamos Arzúa 31 Ene 2014, 14:37 34.21
3-1 30 Nov 2013, 18:23 34.16
Pola miña parte vexo favorito ao boimorto pero espero que o milli dea a sorpresa. Derbi interesante!! 03 Ene 2013, 12:16 114.78
Para min un puntiño por enriba o compostela pero tampouco tan superior ao arzua. Para min o arzua mereceu polo menos un goliño. Se ao arzua lle veñen todos os seus xogadores e adestran mais que o ano pasado candidato ao ascenso 17 Sep 2012, 12:01 27.68
deportivo28 estou dacordo contigo en k o union foi superior e k o porteiro do arzua salvou dous ou tres goles pero o dos roces entre o dianteiro do union e o central no so foi culpa do central k o dianteiro do union tamen fixo das suas como o pisoton no sake de banda ainda k a actitude despois do partido nn foi a mellor por parte do n 5 do arzua dio un de arzua VAMOS ARZUA 17 Mar 2012, 23:31 180.67
oxe e un partido moi importante para o arzua eu nn vin o partido de ali peo se o arzua xoga como sabe ten moitas opcions de gañar. VAMOS ARZUA!!!! 17 Mar 2012, 13:49 169.73
Partido k espero k sexa limpo e k gañe o mellor sorte aos dous pero en especial ao Arzua k chega con varias baixas como a do porteiro e a dun xogador bastante importante para o arzua (oscar gomez) 13 Feb 2012, 21:02 212.66
bo partido do Arzúa na segunda parte e na primeira parte non puido desplegar o seu xogo polas condicions do campo. Vamos Arzúa!!!!! vencedor xusto dun gran partido sorte ao oleiros 12 Feb 2012, 00:11 218.06
bueno o porteiro do arzua fixoo ben pero k nn se emocione jajajajaja XD peo eu penso k o partido mereceuno gañar o arzua ainda k o puebla na segunda parte xogara mello. Grande arzua!!!! vaamos! 08 Feb 2012, 23:16 99.95
bueno eseoleiros bueno dedicate a xogar k e o k tes k facer 08 Feb 2012, 17:41 238.55
bono17 o primero pau no k o xogador do puebla si k toca no pau despois de k a pare o porteiro pero na k o dianteiro do puebla tira nn toca no pau si k toca na parte exterior da rede 06 Feb 2012, 22:38 -2.16
smailix contaronxe o partido un pouco a maneira do puebla pork na primeira parte eu nn vin eses dous paus peo bueno o k si k e verdade e k o porteiro do Arzua estuvo ben ainda k algunha atopouna jajaajaj XD sobre todo un tiro na primeira parte a queima roupa e na segunda parte o puebla mellorou pero nn foi suficiente VAmos Arzua!!!! 06 Feb 2012, 19:59 10.56
bono 17 nn sei donde ves ti dous penaltis claros e un dudoso eu so vin un pero ainda asi nn foi un penalti clamoroso eu nn lle botaria a culpa ao arbitro e si a vosa primeira parte. Grande chico cool!!! Vamos arzua!!! 05 Feb 2012, 19:55 35.00
Vamos arzua k ai k seguir gañando para salir deses postos de descenso. Podemos gañar vamos Arzua!!! 05 Feb 2012, 13:27 313.67
En principio partido adsequible para o puebla pero un regular partido do puebla e o arzua un partido bastante bo pero nn e o mellor que fixo, gañou o arzua sen axudas arbitrais como decides nin nada. Hai k saber perder. Vamos arzua!!! k nn descendemos!!! 05 Feb 2012, 13:22 86.28