Comentarios de oscardelucita

gañou o fatima 2-1 05 Nov 2016, 15:14 18.33
esta mal gano el compañia 5-1 16 Oct 2016, 16:05 18.18
victoria dun fatima que lle puxo mais gañas que o rival,na primeira parte superior , e na segunda pasando apuros ata o final goles do fatima quintela ,solar e jesus no ultimo minuto 10 Oct 2015, 13:50 15.41
el resultado es 6-2 24 Nov 2014, 21:47 14.42
Non critico os nenos ,senon o entrenador e q sepas q si vin os partidos de vista alegre e fatima e se gañaron por esas goleadas foi por q non deron metido mais .outros equipos cando levan varios goles de ventaxa tocan o balon e non van a saco a meter . 22 Nov 2014, 20:39 14.04
Os de sigueiro coma sempre co seu afan de meter goles cantos mais mellor Señor entrenador con esta superioridad ai moitas cousas que enseñarlle os nenos sin deixar polos suelos os outros equipos. Animo que este ano chegades os 1000 goles.. 15 Nov 2014, 11:45 26.72
Perdon ganou o amio 4-0 18 Oct 2014, 14:31 14.26
Pasar pasarono ben pero serian os de sigueiro .por que os de vista alegre non creo 13 Oct 2014, 20:41 14.24
A min tamen este oroso xogara moito pero o entrenador non debia deixar q chegaran a ese abuso 12 Oct 2014, 18:24 48.28