Comentarios de pepes

Suspendido pola choiva e o estado impracticable do terreo de xogo. Agora a ver se a federación galega de fútbol se fai cargo do custo do desprazamento, pois onte consultamos a posibilidade de suspender o partido, e por estar fixado para antes das 15:00 horas, obrigaronnos a presentarnos na instalación deportiva. Deixo unha foto do campo e un video, xulguen vostedes. 10 Dic 2017, 13:40 146.25
3-0 para o cire melide por aliñacion indebida dun xogador do montaos. Segundo acordos federativos. 09 Sep 2017, 20:10 167.93
Parabens. Foi o equipo mais regular e merece o campionato. 11 Mar 2017, 22:57 76.84
20 Feb 2017, 11:05 76.55
Para aplicacions moviles deixo aqui copia do texto da acta arbitral: 7.- PARTIDO SUSPENDIDO En el minuto 80 se realiza una sustitución por parte del Atlético Estrada E.D. y cuándo la jugadora sustituída estaba entrando en el vestuario recibe el insulto de "porca parideira" de forma repetida,por parte de un aficionado con claros síntomas de embriaguez. Después de haber una serie de discusiones en la grada,en el minuto 84 todas las jugadoras del Atlético Estrada E.D. se sientan en el terreno de juego teniendo que detener el partido. Una vez detenido el encuentro, el aficionado al que antes se hace alusión,es expulsado del estadio sin poder identificarlo. Después de hablar con los delegados de ambos clubes, el delegado del Club Atlético Estrada E.D me comunica que se niegan a jugar los 6 minutos restantes de partido alegando que estos insultos son inaguantables,viéndome obligado a suspender de forma definitiva del encuentro. Touro, 19 de febrero de 2017 El Árbitro (ÁRBITRO PRINCIPAL) GARABOA FERNANDEZ, JAVIER Página: 3 de 3 Fecha cierre: 19-02-2017 22:53:27h. - Num. Partido: 165641 20 Feb 2017, 11:00 76.55
Dende a S.D. Touro condeamos ese tipo de actitudes por parte dos espectadores, non so na nosa instalación, senón en calquera outra. Non imos entrar a valorar o acontecido, pois seria entrar nunha espiral sen sentido de opinions cara un lado ou cara outro. Simplemente deixo por aqui pantallazo do reflexado na acta polo árbitro do encontro e que cada quen saque as suas conclusións. 20 Feb 2017, 10:54 76.55
xa esta ben de marear a perdiz. o resultado e 1-1. Podese comprobar en futgal. 02 Oct 2016, 21:58 71.98
go green burguers. xhampiñons de novo. 23 Abr 2016, 19:36 70.70
en futgal figura 4-1. 20 Mar 2016, 15:52 68.98
suma e segue, pasiño a pasiño vaise facendo o camiño. bo partido green boys. 13 Feb 2016, 18:59 88.52
Xogarase o sábado 6 de febreiro ás 19 horas. 28 Ene 2016, 19:10 210.76
Dende a S.D. Touro agradecemos o Cire as facilidades dadas para mover a hora do encontro con tanta celeridade. 02 Oct 2015, 12:49 164.89
segundo a web futgal.es o resultado foi 6-2 19 Abr 2015, 12:53 59.60
Os locais xóganse boa parte das súas opcións de estar na promoción, unha derrota resultaría case definitiva para os seus intereses, mentres os visitantes, gañando case aseguran matemáticamente esa opción, incluso empatando terían moito camiño andado, incluso unha derrota os deixaría dependendo de si mesmos. 21 Feb 2015, 10:18 81.58
Victoria axustada ante un moi bo cacheiras, que deixou unha grande impresión por estas terras, equipo ordeado, ben posicionado, cun bo trato de pelota e que vendeu moi cara a súa derrota. Parabens rapaces, pasiño a pasiño imos marcando un camiño, queda moito traxecto, pero se cando empezamos esta camiñata nos din que iamos estar loitando na zona alta da táboa, diríamos que nin en soños. A seguir traballando igual de ben e dando pasos curtos, pero seguros. 13 Dic 2014, 16:12 53.26
Como preveía o milladoiro , puxo as cousas moi compricadas. 2-0 o descanso e cos nosos desquiciados pola actuación arbitral. A pesar disco, na segunda metade foron quien de voltear o marcador con 20 minutos nos que encerrarono millMilladoiro no seu campo, e cun Martín Rilo que consigueu o premio a sua constancia nos adestramentos cos dous derradeiros goles que selaban a remontada. O arbitro xa lle pode ir pedindo un regulamento a papa noel e estudalo ben nas festas navideñas. 06 Dic 2014, 17:10 140.31
Moi optimistas OS apostantes da quiniela. Creo que OS locais van dar moita guerra. 05 Dic 2014, 15:25 51.55
Pésimo partido dos rapaces de Touro. O mellor OS tres puntos, pero con ese xogo mal imos. Se o comparamos con sábado anterior ante o bertamirans, foi coma o día e a noite. 24 Nov 2014, 12:27 50.53
sen quitarlle méritos o partido realizado polo Arzúa, dicir que os locais na primeira metade non estiveron ó seu nivel habitual, e facilitaron moito a victoria do Arzúa, que por outra banda dispón de bos xogadores e souberon aproveitar que o rival non saiu a tope, para deixar sentenciado o encontro na primeira metade. 17 Nov 2014, 15:14 49.71
O das piñas, ainda anda polo monte, disque ata que as pinche e apañe todas, non dispón de permiso para actuar sobre o terreo de xogo. 30 Oct 2014, 20:27 171.31