para ir al circo teneis que ir al circo 19 Nov 2017, 21:33 12.63
para ver payasos teneis que ir al circo 19 Nov 2017, 21:33 12.63
para ver payasos teneis que ir al circo 19 Nov 2017, 21:32 12.63
1-3 14 May 2017, 19:14 12.54
1-1 14 May 2017, 19:04 12.54
partido suspendido 05 Feb 2017, 12:55 12.18
3-1 15 Ene 2017, 18:00 303.40
Grande Allariz. No minuto 55 queda o Allariz con un home menos e ainda asi logra poñerse 1-0.De non ser polo arbitro que desconta 5 minutos e incomprensiblemente deixa xogar 7 minutos mais para que no 97 logre o empate o Bande 27 Nov 2016, 20:03 11.85
porque non subides os videos onde se ve cando se rodea o arbitro e recibe amenazas, insultos, empuxos e escupitajos por parte dos xogadores da carballeira?? porque haber hai videos.......non podedes enseñar a parte que vos conven e asi confundir a xente que non estivo no partido. 17 Oct 2016, 21:29 11.73
Lo que el acta refleja es que jugadores del Carballeira rodearon al arbitro empujandolo, escupiendole y insultandolo, si a esto no le llamamos agresion pues no se, tu me diras. El arbitro tubo que ser escoltado por la policia. Por cierto, Carballeira es reincidente, hay queda eso......... 17 Oct 2016, 10:44 11.73
3 expulsados del carballeira y agresion al arbitro en el minuto 41 de la segunda parte con 1-2 en el marcador 16 Oct 2016, 21:42 -23.54
resultado 1-5 01 May 2016, 17:03 11.61
o resultado e 4-0 19 Dic 2015, 17:53 11.29
Allariz = todos xogadores do pobo e sen cobrar un peso......esto si que e un EQUIPO 11 Oct 2015, 20:08 11.21
un equipo que non ten a ningun xogador do pueblo de bande.......jajajaaaaaa. Han de acabarvos os cartos 11 Oct 2015, 19:46 11.21
bande =equipo de mercenarios 11 Oct 2015, 19:45 11.21