Comentarios de xurxo

Partido realmente pobre do mesia, na primeira parte o ponte carreira puido levar xa o marcador a favor con un par de accions claras entre elas un man a man. Na segunda parte chegaria o gol da ponte a balon parado, co cal estaba a facer moito perigo. O mesia empataria no minuto 89 cun gol en claro fora de xogo( despois dun saque a balon parado e varios rexeites polo medio). No min 92 a ponte saca unha falta na que o porteiro do mesia sae e n atrapa o balon con seguridade, saltando limpamente o capitan gonzalo o mesmo tempo que el, escapalle das mans e remataria a xogada Xavi. 2-1 remataria o partido.nos ultimos 10 minutos o mesia co seu central martin crearia algo de perigo a balon parado. Animo o mesia que a liga e moi longa! Vamos Ponte!! 24 Dic 2018, 09:27 18.95
Vamos SD!!! 16 May 2017, 13:50 816.39
este resultado e provocado polas apostas deportivas 😂😂😂😂 09 Abr 2017, 22:35 858.65
atraco a man armada ...e se non que falen os do crendes que estaban vendo o partido!! arbitros deste calibre deberian estar prohibidos ou sancionados de por vida!! 18 Mar 2017, 22:41 18.49
correcto!! primeiro gol ven dunha falta inexistente que o propio dianteiro di....que pitou este....e logo a remar todo o partido con continuas perdas de tempo e non por parte do equipo visitantese, se n polo seu continuo e nefasto arbitraxe.cargando o equipo visitante con 10 amarelas sen haber unha patada en todo o partido, recoñecido por el.xa conseguiu o k keroa..... 29 Ene 2017, 12:51 18.28
ken pasou 06 Dic 2016, 20:46 317.46
o arbitro enviou mal o resultado a fgf hoxe a federacion rectificara e poñera 1-2 24 Oct 2016, 12:28 40.61
como foi este partido? 08 May 2016, 23:30 18.24
alguen pode explicar que pasou co san mamede? e xk o belvis depende de si mesmo? 08 May 2016, 12:08 211.04
como esta o campo do encrobas despois destes dias? 13 Ene 2016, 20:51 116.70