Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

28% CD Leganés B
Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

11 comentarios publicados

Paco_Mentarista 25 Oct 2021, 11:27
Denunciar

Eu penso que o obxectivo que se lles pode esixir é a permanencia.

A miña crítica é a un aspecto concreto dos partidos. Eu xa dixen que os puntos que levamos son menos que os que merecemos e que competimos en todos os partidos. Tamén que este equipo ten a virtude de convertir ao rival nun equipo mediocre. Vin onte o Móstoles co Marino e parecían outros. O mesmo o Compostela perdendo tempo no Carballiño como non fixo noutro lado.
Pero frente a esas virtudes hai un defecto. E vexo que non o percibo eu solo. Cando nos poñemos por diante ou cando estamos sendo superiores chega un momento que acabamos dando un paso atrás grande e perdemos moito do feito ata o momento. Langreo, Pontevedra, onte...
Eu entendo que pola maneira que ten o equipo de xogar con esa intensidade e presión que asfixia ao rival o normal nas segundas partes é baixar o nivel porque o corpo acaba perdendo fuelle, tamén son consciente que moitas veces o partido chegou aberto ao final pola malísima sorte de cara ao gol que estamos tendo (o de Renan e Sylla o outro día xa non é falta de definición, é malísima sorte...) pero, como di JonDillinger aí hai un debe grande. Cando te botan tas atrás durante tanto tempo o normal é que che acaben empatando o partido, aínda que non teñan nada especial. Tampouco é que sexamos nos, o sábado a sensación xeral que percibín é que a xente saía aliviada do campo co pitido final cando fomos realmente moi superiores ao rival durante 60 minutos.
 Votación cerrada

JonDillinger 24 Oct 2021, 19:59
Denunciar

Nin moito menos é a miña intención minusvalorar o equipo, todo o contrario.

Pero si a maneira de afrontar parte dos partidos, non é lóxico coma onte mostrar unha superioridade aplastante 45 min e someter ao outro equipo; e acabar pedindo a hora e rezando dentro da área pequena toda a segunda parte porque non nos empataran. O arreón da segunda parte do Leganés foi máis demérito noso.

Estarei equivocado, pero eu non metería o equipo dentro da área contra un equipo que podes tantear de ti a ti, e co marcador a favor.

Canto máis arriba defendas, en menos risco pos a portería; as ocasións que nos crearon producíronse por ter todo o equipo metido en 25m, por limitado que sexa o rival, acabará creando perigo únicamente por proximidade.
Non podemos pecar de cobardía e rezar co autobús metido na área medio partido, xogamos moitas papeletas pra que saia mal.

Roblecito2018 24 Oct 2021, 18:40
Denunciar

Non podo estar dacordo con comentarios dos compañeiros do foro nos que, baixo meu punto de vista se está minusvalorando o Arenteiro. Que se pode mellorar, por suposto, sempre, pero do que levamos de temporada (pretempada incluito), ningún equipo nos pasou por riba, e xogamos contra equipos da entidade do Pontevedra, Compostela, Deportivo, Ferrol, Salamanca..etc. Eu fágome a pregunta ¿Que lle pedimos a iste equipo? E por certo, os 2 únicos partidos que se perderon, de forma totalmente inxusta. Temos un equipo compacto, cun idea de xogo recoñecible (que pode ser compartida ou non), competitivo, dando a cara en cada un dos partidos. Baixo meu punto de vista, hasta ahora, boa tempada do Arenteiro, por suposto con cousas que mellorar, pero que vai polo camiño correcto
Editado 24 Oct 2021, 18:41  Votación cerrada

JonDillinger 24 Oct 2021, 11:08
Denunciar

Tivérona faltando 2 minutos, que a sacamos na liña de gol, se entra; houbéranos quedado a mesma cara de parvos que co Langreo, Pontevedra…

Non pode ser que na primeira parte teñamos o dominio total e absoluto, con posibilidade de ampliar a ventaxa, e á volta dos vestiarios non sexamos capaces máis ca de meternos na área e dar gorrazos salpicando o perigo.

Actitude de equipo medroso e pequeneiro, as ordes que parten do banquiño teñen que transmitir confianza e seguridade. Meter o equipo na área pequena non infunde ningunha das dúas.

A pensar xa no Bergan, outro rival cos mesmos obxetivos ca nós, onde é importante puntuar.
Editado 24 Oct 2021, 11:11  Votación cerrada

Paco_Mentarista 23 Oct 2021, 22:40
Denunciar

Primeira media hora de partido moi boa. Temos xente q ten mellor perfil para xogar á pelota que para correr detrás de ela: Álex, Cruz, Raul Blanco... Pódese xogar ben ao fútbol e pasarlle por riba ao rival e hoxe demostrouse. Solo a mala sorte impediu un resultado máis favorable ao descanso.
Pero, coma sempre, cando o partido está a favor e avanza a segunda metade, chega o cagancho. Contra un rival de perfil moi baixo e nula creación botámonos atrás a defender 40 minutos. O último que tes q facer contra un equipo que únicamente destaca polo poderío físico é afundirte e permitirlles que te arrinconen atrás a pelotazos. Pois, unha vez máis, a pedir a hora.
Os xogadores celebrando a victoria como se fose a final de Champions. Parece tontería pero é normal. Nin eles mesmos se deben crer que puideran aguantar a portería a 0 concedéndolle ao rival un asedio. ¿Que sentido ten meter a 2 dianteiros de refresco e pedirlles q defendan en propio campo?

LOQUEYOTEDIGA 23 Oct 2021, 20:46
Denunciar

Botanse de menos os goles de Sylla e mais ca marcha de Pazos

JonDillinger 23 Oct 2021, 19:03
Denunciar

O positivo, tres puntos na casa que necesitabamos coma respirar. Pero sóbrannos as segundas partes; non podemos pasar 50 min metidos na área esperando o final.

Na casa, gañando 1-0 hai que ser ambiciosos e polo menos dar a cara, non escondernos debaixo da portería.

LOQUEYOTEDIGA 18 Oct 2021, 23:47