Comentarios de BdBdM1999

Temblando contra villamarin e barra de miño 😂😂😂 23 Sep 2018, 20:59 14.49
Sachadas/Bullas fc 3-2 CD Barra de miño Gañan os locais, despois dun recital de patadas e malas accións pola súa parte, de penalti no desconto. Vergonzoso o comportamento dos locais, tal vez teñan que aprender algo de valores antes de pretender o ansiado ascenso. 23 Sep 2018, 18:08 14.46
El resultado es tres a dos 23 Sep 2018, 18:05 14.46
O vilamarín mereceu o empate cunha gran actuación na segunda parte, na cal remontou o 4-0 que consegui o santa teresita na primeira metade. Por certo desastrosa segunda parte dos locales 09 Sep 2018, 21:55 14.40
Grandeeees hostia 09 Sep 2018, 21:53 14.40
1-2 vamos barra de miño 💯 06 Sep 2018, 18:35 14.40
Pasa o bdm nos penaltis cunha actuación memorable do porteiro local 02 Sep 2018, 21:12 14.30
O resultado e 0-0 27 May 2018, 20:02 14.26
Hoxe teremos retransmision por comentarios? 20 May 2018, 18:07 118.32
PARTIDO SUSPENDIDO segundo a páxina da federación 19 May 2018, 19:20 14.06
Ministro eres un bocas onde comentas 😂😂😂 15 Abr 2018, 22:53 41.44
Resultado erroneo 04 Feb 2018, 18:25 12.94
Grandes neniños 📣📣🎉🎉 21 Ene 2018, 19:47 12.62
Por gustar gustariame que gañase o allariz b para apretar ainda mais os postos da cabeza 20 Ene 2018, 12:59 39.33
E como se tiña dito o vilamarin imparte un gran xogo no seu campo pero hoxe tiveron moi mala sorte nalgunhas xogadas claras 14 Ene 2018, 18:17 12.41
Gran imaxen do barra de miño (sen porteiro) , nun gran partido onde os dous equipos disputaron os tres puntos de tu a tu. A primeira xogada do partido pon por diante o vilamarin, despois o partido equilibrase e as ocasions multiplicanse para ambos equipos. O barra incluso se pon 1-2 e nos ultimos minutos chega o empata dos locais. Gran partido e un resultado xusto 14 Ene 2018, 18:11 12.41
Habla de el partido entre los primeros Rodriguez89 12 Ene 2018, 15:30 40.21
Aposto polo rocas 0-1 25 Nov 2017, 21:49 12.18
Victoria do maceda polo mal estado do seu campo que perxudicara o xogo do puente b 25 Nov 2017, 21:47 12.18
Fantastica primeira metade do barra de miño 25 Nov 2017, 21:45 12.18