Comentarios de BdBdM1999

Rompecabezas, aseguroche que moitos dos que chamas "torcebotas" teñen mais calidade que alguns do equipiño do que ti falas, pero bueno recorda que esta liga gañase nises campos, esta liga gañase en terra correndo co publico enriba. Aí e onde se ve o nivel dun equipo, se eres bo intentas xogar en todos os campos, non so no cesped campion 04 Nov 2017, 15:44 66.29
Melias 02 Nov 2017, 17:17 11.83
Trives 02 Nov 2017, 17:15 11.83
O resultado dos penaltis e erroneo, foi 4-1 02 Nov 2017, 17:10 11.83
O final perderon os locais dous a tres. 01 Nov 2017, 21:37 37.48
Erro do arbitro que non anotou o gol do covadonga a favor distes, poñendo no que lugar a un xogador do equipo local 01 Nov 2017, 21:36 37.48
Sorpresa do vilar de santos, que deixa mais aberta a loita polo liderato desta categoria, onde os equipos da cabeza poden dar grandes partidos cheos de emocion para nos os aficionados 29 Oct 2017, 18:44 -13.88
Victoria comoda do padrenda polo que se ve 29 Oct 2017, 18:25 37.15
Sorpresa iste empate 15 Oct 2017, 19:11 35.66
Centrobanquista, o villamarin nos penaltis 12 Oct 2017, 21:49 11.30
Logo Vendenta1000 , viches casos parecidos ultimamente? 01 Oct 2017, 21:24 10.97
Na miña vida vin que a federacion mandase un rapaz de 14 anos de arbitro nun partido de terceira rexional. Moi triste o que lle fai a federacion a rapaces que teñen ganas de aprender e non teñen porque vivir a presion dun entrenador local chamandolle "nene" e duns xogadores locais que pitaban por il. VERGONZOSOOO 01 Oct 2017, 21:00 35.00
El resultado es de 1-1 01 Oct 2017, 20:13 10.96
Eu penso que tendo en conta a sua reputacion moitos equipos sairan a pasearse e iso nos ultimos minutos pode pasar factura como lle pasou o maceda b que o pasaron mal cando o partido chegaba o seu remate, o segundo tanto foi no minuto 80 10 Sep 2017, 13:31 277.75
Hai que ter en conta que o maceda b, esperaba un rival que non dese guerra e levou un chasco. 09 Sep 2017, 21:28 348.07