Comentarios de Chispo

Comentar que o porteiro do Arnoia confirmou no descanso que o balón de Hugo botou dentro (eu non o vin), pero claro sempre os favorecidos somos nos. O Arnoia fixo o seu partido e o fixo moi ben con 10, e o Ourense coma sempre, fallando unha tras outra. As expulsións, todas, xustas. De todas formas estamos onde estamos por méritos propios e punto. Forza Ourense! 05 Mar 2017, 21:16 10.86
Eu, por exemplo, xa non vou a ir. Dende a directiva tratouise de poñer o partido de volta a 5€ coma na ida e os do Arenteiro non quixeron. Oxalá non lles vaia ninguén 06 Dic 2016, 19:49 10.86
Troity, sí, iso foi lamentable. Entre tanta xente sempre ten q haber algún energúmeno. Unha pena pq penso q, quitando iso, as dúas afeccións estivemos moi ben. Vémonos na volta. 22 Nov 2016, 08:45 10.86
Partido moi malo dos dous equipos, o Ourense xogou mal pq o medio campo defende ben pero non combina nin da xogo. O Bande, a pesar de ter xogadorazos doutra categoría, incomprensiblemente xoga a patada a seguir. A primeira parte moi igualada, pero na segunda penso q o Ourense creou moito máis perigo. Aínda así, partido emocionante e intenso e con resultado xusto. A ver qué fan cos 7 minutos que quedan. Por outra banda, lamentable o mister do Bande todo o encontro, lamentable a Garda Viril impedindo traballar aos da cantina e lamentable o das luces. Forza Ou! 20 Nov 2016, 19:28 38.10
o que di que nos regalan os partidos non é da Ponte, é do Francelos. E bueno, a este último xa non merece a pena nin contestarlle xD 06 Nov 2016, 19:57 35.85
campeons ti preocupate de que os teus non descendan que bastante tes xa con iso xD 06 Nov 2016, 19:17 35.85
Dicindo "Belle" xa di moito de él...xD 06 Nov 2016, 09:05 35.85
Parece ser que morreu unha persona moi cercana ao Verín e o Celanova aceptou aplazar o partido. Según o que vin no facebook. 01 Nov 2016, 22:00 35.34
Partidazo e ambientazo no Couto. Dous geandes equipos fronte a fronte, cunha primeira parte claramente decantada a prol do Ourense na q nos podiamos ir ao descanso cunha vantaxe moito maior. Despois na segunda o Arenteiro achuchou un pouco máis pero sen ocasións claras. O pouco perigo creado moi ben solventado por Samu baixo paos, moi seguro todo o partido. Unha pena non saír da ida cunha vantaxe maior, pero bueno, así a volta en Espiñedo será moito máis interesante. Forza Ou! 01 Nov 2016, 20:40 10.86
o dixen e o volvo repetir, sobre o papel o Puente tiña esquipazo, pero logo hai q demostralo no campo, e un equipo q non fai piña pq cada ano cambian 12-13 xogadores e non ten o respaldo da afección pois desencadena nun equipiño q deambula pola preferente sen pena ne gloria. Moi triste ver as gradas completamente vacías nun partido de preferente 29 Oct 2016, 09:57 10.86
Madre mía...baño de fútbol do Ourense. O Arnoia patada tras patada e perder tempo. O que teñen é un porteirazo que non o merecen, pq deron leña a diestro e siniestro. 16 Oct 2016, 20:32 33.63
Por nomes o Ponte ten un moi bo equipo, pero eu penso que unha plantilla completamente nova cada ano non favorece ao equipo. E que o capitan sexa un xogador que é o primeiro ano que está na plantilla pois penso que non é moi propicio para facer piña. Aparte de non ter afección, que tamén inflúe nos xogadores. 16 Oct 2016, 00:42 10.86
Lamentable comportamento de certa xentuza (unha señora rubia de gafas da banda) de Francelos, insultando a nosa fotografa e a linier de forma moi desagradable. Comportamento impropio dun bo equipo como foi o Francelos. Ainda menos mal q a maior parte da xente estivemos en boa armonia. Por outra banda, partido moi malo na q o Ourense tivo moita sorte ao final. 12 Oct 2016, 19:34 33.63
Pois sí, foi así, e ben q nos fastidiou pq Omar é dos mellores q temos, espero q sexa pouco. Despois Samu tardou moito en entrar pq tivo q cambiar a roupa de porteiro pola de xogador e logo estando xa preparado tardou en pararse o partido, pero bueno iso é igual, q non vos pareza mal pq foi algo necesario. O corpo técnico e os xogadores sempre son respetuosos con tódolos equipos. Iso, espero q quedase aclarado e q ningún se sentise ofendido. Vémonos na volta. Saúdos 10 Oct 2016, 21:43 10.86
O porteiro suplente, Samu, tivo q entrar pq se nos lesionou Omar e non tiñamos máis trocos, non foi para darlle minutos, nin unha falta de respeto. Se fósemos 2-1 sairía igual pq supoño q Dacosta preferirá xogar con 11 q con 10, aínda q teña q poñer de dianteiro ao porteiro. Saúdos 10 Oct 2016, 19:22 10.86
A min non me pareceu dominador nin por asomo. Non se achegaron a porta en todo o partido. O gol foi como foi e todos o vimos, pero bueno cada un ten a sua opinion. 02 Oct 2016, 20:06 10.85
Rie todo o q queiras, o Ourense claro dominador tanto en posesion como en ocasions. Calquer outro analise e falar por falar 02 Oct 2016, 19:57 10.85
home non sei q partido viches, pero o Ourense foi claro dominador do partido, con 6-8 ocasions moi claras das cales so marcou 3. O Celanova non tirou nin unha vez e marcou unha. Ten unha defensa q sabe sacar o balon controlado e iso sempre gusta, pero de ai a q nos deun baño hai un avismo... 02 Oct 2016, 19:31 10.85
O Arnoia está xogando esta tempada no campo do Barbantes (campazo), mentres lle arranxan o seu. Creo que o van facer de herba natural no mesmo sitio. O problema do campo non é que sexa de terra, se non as dimensións. Aínda así xa vimos que é un rival duro en calquer campo, pero eu espero que cando lle toque xogar en liga ao Ourense en Arnoia nos toque aínda no campo do Barbantes. 16 Sep 2016, 06:52 10.85
jajaj cállate malaga q aún te voy a devolver el carnet del Raio xD 11 Sep 2016, 20:58 10.85