Comentarios de Drinkwater

Pensó que será un resultado similar a ida. 05 Feb 2014, 13:33 100.63
Estate calado Fuented estate calado anda jajaja 04 Feb 2014, 22:06 163.68
Sempre intentamos xogar ao toque, pero non todos somos perfectos coma ti. Xa sei que ti non te equivocas nunca pero podíasnos permitir ter algún erro a nos. 04 Feb 2014, 20:36 69.39
Sabes o que son balóns ao espazo? Cando o sepas fala, hasta entón deixa de criticar 04 Feb 2014, 20:20 69.39
Se está ahí será por algo. O fútbol non é sólo tocala pelota, tamén hai que botarlle huevos. Sexa polo que sexa nos merecemos estar ahí porque si non non estaríamos. E o dos árbitros non é culpa nosa. Se en provincial non hai colexiados decentes ídeslle protestar ao colexio de árbitros de Lalín ou de onde sexan. 03 Feb 2014, 18:58 69.35
Pero que culpa temos nos de que o árbutro pitara así? 02 Feb 2014, 21:35 69.02
Que mal senta perder Felipe2 02 Feb 2014, 21:17 69.02
E logo na segunda parte non foi mellor o Sporting? Na primeira o Ulla dounos un baño pero na segunda foi todo o contrario. E si o árbitro pita mal non é culpa nosa, é del. 02 Feb 2014, 13:46 162.93
Contra el Sporting jugó así, no sé si tú viste el partido 30 Ene 2014, 13:32 69.20
Pode ser un partido trampa para o Dubra. O Rois non sería a primeira vez que pon dúas liñas defensivas de cinco. 29 Ene 2014, 14:22 100.61
Ninguén dixo o contrario f50 29 Ene 2014, 12:22 45.19
Eu creo que sí, máis que nada porque xoguei 27 Ene 2014, 21:10 45.38
Cinco concretamente 26 Ene 2014, 20:15 45.23
Un Sporting que saíu moi mal no comezo do partido, o contrario que o Cordeiro que tivo algunha ocasión, que serían as únicas da primeira parte. Na segunda parte o equipo local saíu enchufado e nun córner conseguíu forzar un penalty que transformou, moi ben tirado, Andrés en gol. A partir de ahí o Sp colleu confianza e nunha boa xogada de toque chegou o segundo. Contra o final o Cordeiro meteu nunha mala saída do porteiro local. 26 Ene 2014, 17:09 45.23
Penso que haberá sorpresa 23 Ene 2014, 21:58 76.14
Penso que haberá sorpresa 23 Ene 2014, 21:57 76.14
Este partido non vai ser a tontería da ida, vai ser un partido moi igualado. Vamos Sporting! 11 Ene 2014, 02:31 105.89
Fatal partido del Sporting 15 Dic 2013, 14:20 4.10
E logo por que televisan este partido? 12 Dic 2013, 22:02 193.60
Non noa deixan nin durmir en fin de semana... Vamos Sporting! 05 Dic 2013, 23:23 78.83