Comentarios de Futregal

Parabéns para o Corcubión no seu primeiro encontro gañado. Que non decaían os ánimos. Ao Baio, a seguir traballando. 31 Mar 2014, 00:34 11.14
O partido xogouse no día de onte (29/03/2014). Resultado: 1-0. Boa primeira parte do equipo xalleiro. 30 Mar 2014, 15:26 11.13
O Zas desinchou moito desde o inicio da tempada. Os do equipo de Martín non responden ás expectativas dos primeiros partidos de liga. 30 Mar 2014, 15:21 11.13
Os fisterráns perden o fío dos primeiros postos con esta derrota. 30 Mar 2014, 15:19 11.13
Paso atrás dos visitantes. Baixo rendemento nos últimos encontros. Teñen un equipo moi ben conxuntado e apañado. 30 Mar 2014, 15:18 11.13
O resultado queda curto para as ocasións dos xalleiros. Na primeira metade o equipo local aguantou como pudo os ataques visitantes. Moitas foron as ocasións dos da Terra do Xallas mais non obtiveron os resultados apetecidos. 30 Mar 2014, 15:17 11.13
Dos peores partidos dos xalleiros. A mellorar. 23 Mar 2014, 16:02 11.07
Merecida victoria dos xalleiros. Mereceron mellor marcador. Na segunda parte diminiu a física. O míster xalleiro incorporou a cadetes: Parri, Jacobo, Rubén, Ismael. Mereceron máis. 23 Mar 2014, 16:00 11.07
Complicouse a clasificación o Castriz. Partido con todos os goles en fallos defensivos, algún dos dous porteiros. Adiantouse o Coris 0-1, empatando os de Xallas 1-1. Cando os xalleiros dominaban os visitantes conseguen o 1-2. Ocasións tiveron os de San Pedro, pero as oportunidades as aproveitou o equipo visitante. Todo pendente do último partido desta liga. 22 Mar 2014, 20:07 10.99
O que resiste, gaña. O importe desfrutar xogando. Ánimo Xallas de Santa Comba! 22 Mar 2014, 14:04 39.01
Equipo ordenado, se quería decir, y no equipo ordenador 22 Mar 2014, 13:57 11.04
El equipo xalleiro se presentó con importantes bajas en el equipo titular. El Cee se mostró como un equipo ordenador, bien colocado en defensa. El empate sería lo justo. 22 Mar 2014, 13:49 10.99
El equipo xalleiro aprovechó el encuentro para dar minutos a los jugadores no habituales. 16 Mar 2014, 23:54 10.94
Buena primera parte de los xalleiros, donde se adelantaron en el marcador 0-2. En los quince minutos de la segunda parte encajaron cuatro goles. 16 Mar 2014, 23:51 10.94
Mellora no equipo xalleiro. Resultado xusto. 16 Mar 2014, 16:52 10.98
Resultado correcto. Bo partido do Xallas. Moita igualdade. Mellora no equipo xalleiro. 16 Mar 2014, 16:51 10.98
Un desconocido Castriz se presentó en la tierra de Eduardo Pondal. El equipo no dió la talla que se esperaba. Los goles fueron motivados por errores visitantes. El sexo gol fue producto de un error arbitral que queriendo emendar un error anterior, no pitó un penalti de la defensa xalleiro, y al ser reclamado por el púbico existente, quiso compensar con un penalti inexistente, y al ser parado por el portero suplente, mandó repetirlo sin justificación ninguna. Por ello, un error inicial se transformó luego en tres erros por compensación. A pesar de ello, nada se le puede achacar al encargado de impartir justicia, salvo ese error innecesario y donde se mide la tallas de los buenos árbitros. El Puenteceso manifestó su juego habitual. El Castriz, por contra, no dió sensación de equipo ni de ser el la escuadra que se enfrentó en liga con el equipo local. El Castriz tendrá que mejorar mucho en los encuentros como visitantes. 09 Mar 2014, 17:10 10.70
El Xallas mereció mejor resultado. El Racing empató finalizando el encuentro. Faltaban pocos minutos para el remate del partido cuanto empató en cuadro local. El equipo xalleiro mejora en su juego, producto de una involución en la colocación y situación de sus jugadores. La adaptación a la categoría da sus frutos. Ánimo Infantiles. 09 Mar 2014, 17:00 10.70
Se esperaba más de este partido entre el primero y segundo clasificado. El Xallas fue muy superior. En el primer minuto de encuentro ya había inaugado el marco por medio de Sergio. A los dos minutos, el resultado sería de 2-0 si no fuese anulado, con justicia, un balón que Jacobo envío a la red. Luego el partido fue de guante blanco para el equipo xalleiro. Malestar en el banquillo visitante por la actitud de los jugadores. La superioridad xalleira fue manifiesta. 09 Mar 2014, 16:50 10.70
O campo encharcado dificultaba o xogo. Os xalleiros foron superiores. 04 Mar 2014, 01:38 10.67