Comentarios de Futregal

Comentario Fecha Karma
No minuto un, o Xallas quedaba con 10 xogadores por expulsión, cartón vermello, de Víctor Vecino. Moitos cartóns no encontro. Ata cinco cartóns vermellos amosou o colexiado. Moitas tarxetas no minuto 89, momento do gol do Xallas que recurtaba distancias. 13 Jun 2016, 00:34 546.83
O Soneira camiño da final. No minuto nove xa gañaba por 2-0. O Zas inmerso na fase de ascenso a categoría superior. 13 Jun 2016, 00:31 546.83
Difícil lo tenía el Choco. En el partido de ida jugado en Redondela ya perdieran por 1-2. 13 Jun 2016, 00:29 522.03
El valor doble de los goles fuera de casa deja apeados a los deportivistas. En el partido de ida 2-1. 13 Jun 2016, 00:28 522.03
As eliminatorias xa están fixadas. Refería ao comentario do equipo do Santiago. 12 Jun 2016, 19:20 640.84
Clasificado o Atlético Arteixo. 12 Jun 2016, 19:19 522.03
A Esteirana viaxaba cun 2-0 do partido de ida. Tamén gañou no campo de Castriz. Clasificado o equipo de Esteiro. 12 Jun 2016, 19:12 522.03
Concordo co comentario acertado de Tobías. 12 Jun 2016, 13:38 640.84
O municipal de Vimianzo terá unha boa entrada. Os dous equipos manterán unha rivalidade xeográfica moi interesante. O adestrador do Zas, xalleiro. O xalleiro Jota espera xogar unha nova final que xa gañou co equipo do Xallas. 12 Jun 2016, 12:54 546.83
O campo de Fontenla espera unha boa entrada. Os dous equipos da Comarca do Xallas. Dous equipos coñecidos anque están en diferentes categorías. Rivalidade comarcal. 12 Jun 2016, 12:53 546.83
El Cerceda, con este buen resultado, debe pasar una tercera y última eliminatoria. El lunes, sorteo de emparejamientos en la Federación Española de Fútbol. 12 Jun 2016, 01:53 648.97
Axustado o resultado. 12 Jun 2016, 01:39 522.03
Semella que o Santiago pasará a eliminatoria. 12 Jun 2016, 01:39 522.03
Stielike, de acordo contigo no referente ao comportamento dos xogadores. Así é, así debe ser. A educación e o bo compartamento é o primeiro. Verbo da ficha do partido, se é como dis, entendo que é só aos efectos informativos, pois debería ser máis rigurosos neses datos. Anque se a aplicación non o permite, entón nada que dicir. Só foi un comentario ao ler a acta. Tamén puido ser un erro de transcrición, que tamén puido ser. Kraken o aclarou ben. Os árbitros son xuíces, imparte xustiza, anque sexa deportiva. Se presume a veracidade dos feitos. A responsabilidade é importante tamén. Por outra banda, só me refería a ese feito por non ter conexión os feitos. Tal como ben comentas puido ser ao remate do partido, unha vez fose substituído, e dirixirse de xeito non correcto ou educado ao árbitro, o que desde logo merece a amonestación que considere. Grazas polo comentario Stielike, así se entende mellor o sucedido. Por outra banda, parabéns ao Portu e que teña moita sorte na eliminatoria seguinte. Tamén dá gusto ver o numeroso público que acudiu a gozar deste partido. O dito, parabéns a Portu. Tamén aos xalleiros polo seu esforzo e chegar ata onde o fixeron. O fútbol é fútbol, o fútbol é deporte! O importante é gozar deste deporte. Así sexa. 11 Jun 2016, 22:26 591.89
Kraken, seguro que foi iso o que pasou. O que hai que intentar é que se corrixa ese dato pois dá pé a error. Moi atinado ese comentario. Grazas Kraken. 11 Jun 2016, 22:15 710.69
Aos árbitros, igual que se esixe aos funcionarios públicos, danse unha veracidade dos acontecementos sucedidos. Hai que amosar o contrario de presentar alegacións. Neste caso concreto, a acta do árbitro, tal como figura na acta da FGF, explica que o xogador Rubén Castro, foi expulsado (cartón vermello) no minuto 90, cando figura no apartado de substitucións, figura que fora substutido no minuto 77. Na función pública, este feito sería sancionado por falsidade en documento público. Seguro foi un erro non voluntario, seguro. Tamén no caso dos funcionarios públicos. Só que no caso destes últimos serían apartados do seu posto de traballo dun tempo prudencial, se non fosen apartados do seu cargo. Desde este comentario, suponse que foi un erro non voluntario. Así debe ser. Así debe comentarse. 11 Jun 2016, 17:31 616.65
Partido moi igualado. Os detalles favoreceron aos locais. Dous goles marcados á saída dun córner. Houbo máis ocasións para os locais. O meta Alvaro desbotou ata tres ocasións dos locais. Un partido moi desputado. Os siareiros visitantes queixaban que o árbitro non descontara o tempo suficiente despois do tempo de perda dos locais. 11 Jun 2016, 17:25 624.26
Concordo con todo o comentario de Vinte renqueante. 10 Jun 2016, 18:35 546.83
Aplaudo o comentario de Vintequeante. Pódese dicir máis alto, non máis claro. 10 Jun 2016, 18:31 546.83
Luis César entra en las quinielas para ser nuevo entrenador del Deportivo El nombre del técnico vilagarciano será uno de los que propondrá Richard Barral como posible técnico de la próxima temporada 06 Jun 2016, 20:34 695.82