Comentarios de Gran_Estrella

Douche a razón en todo Ney e son do Sporting 08 Sep 2013, 23:46 -12.88
Partido moi bó para ver quitando o extradeportivo e centrandonos no deportivo partido moi disputado: Unha primeira parte moi física sen pouco xogo poucas ocasións A segunda parte os dous equipos saíron coas intencións de gañar e notouse o Sporting tivo dúas xogadas continuadas perigosas a segunda a que mais nunha xogada convinativa o 7 (Fuentes) tira dende dentro da area algo escorado coa esquerda e ao pao e na seguinte xogada unha contra ben levada polo Conxo pon o 0-1. A partir de ahí o Sporting foi polo partido e meteu a todo o Conxo no seu campo e cando restaban 5 minutos gol de cabeza nun balón morto na área. Esta xogada foi moi protestada por parte do Conxo pero iloxicamente dado que o que mete o gol remata de cabeza e logo o porteiro saltalle enriba e os do Conxo dician que era falta ao porteiro por estar dentro da area pequena cousa que non ten moito sentido. Bo partido de dous equipos que para min aspiran a entrar na fase e ascender 08 Sep 2013, 23:03 -12.88
De que xoga? e que número ten? 01 Sep 2013, 02:33 105.12
Iso é verdade partidos coma o Val do Ulla, Bertamiráns e contra vós non serian posibles de gañar sen esta aficicon 12 May 2013, 14:18 -17.60
Claro e vos xogabadela coma o Barça, vos faciades o mesmo solo que non sabedes 05 May 2013, 14:38 -21.91
Partido importante para o Sporting no que vamos a saír por todas 04 May 2013, 16:41 107.59
Cando dis xuveniles de 1º ano queres decir cadetes non porque a maioria somos de primeiro ano 20 Abr 2013, 14:27 86.97
4-1 02 Mar 2013, 15:11 20.68
Partido moibo do Sporting cunha defensa forte que so deixou unha ocasión e cunha dianteira hoxe de luxo. Hai que seguir!!! Si se pode!!! 24 Feb 2013, 14:33 -4.43
Vamos Sporting hai que ganar se queremos salvarnos 23 Feb 2013, 17:08 19.83
Esque alguien puso el resultado 0-0 17 Feb 2013, 18:31 78.05
Skyfall sabes se se xogou o Cordeiro-Bertamiráns? 17 Feb 2013, 17:17 54.68
Xoel7 podes calar un pouco, pareces un rapaz pequeno. Fala no teu partido e punto. 17 Feb 2013, 14:42 19.52
Que fichaje hizo el Cordeiro? 16 Feb 2013, 16:06 19.24
Pero tio ti quen eres? Porque insultas, insultaronte eles a ti? Tiñanche que borrar o usuario. 11 Feb 2013, 14:35 42.45
jesumarti se jugó el cordeiro-berta? 03 Feb 2013, 15:40 41.85
Contra nos tamen lle votou a culpa ao campo, poñedelle ganas e nn inventedes escusas 27 Ene 2013, 16:24 47.12
Neste momento estamos fora xa que o conxo b ganou e está fora do descenso 27 Ene 2013, 16:00 28.23
Partido moi importante para os dous equipos, que sin duda determinará o que vai a pasar ao fin da temporada. Se o Sporting gaña o Melide pode meterse en problemas, pero, se gaña o Melide o Sporting vai a telo moi difícil. 19 Ene 2013, 18:57 91.02
Suponse iso pero temos que xogalo ademais o estado do campo pode influír no resultado asi que xa se verá 19 Ene 2013, 15:32 42.64