Comentarios de Gran_Estrella

Vamos Sporting a seguir como estamos gañando e xogando a seguir así!!!!! 13 Ene 2013, 13:54 73.79
Mira digoche unha cousa o arbitro foi malo para os dous, pero nn meteu el ningun gol, e respeto ao 4º gol nn vin se estaba pero na primeira parte o nº 5 meteu un gol e foi anulado por fora de xogo e arrancou 4 metros por detras da defensa e se me dis foi un resultado axustado vale pero 1-4... 12 Ene 2013, 21:08 135.48
Que grande Sporting!!! 12 Ene 2013, 20:09 113.75
Donde se juega¿? 22 Dic 2012, 16:24 59.62
Y luego que somos, este año no estamos capacitados para estar arriba a diferencia del año pasado que conseguimos meternos en la Fase de Ascenso y caer derrotados en la última ronda 20 Dic 2012, 23:10 120.22
Por eso preguntaba para no llegar y tener las dos del mismo color 20 Dic 2012, 20:39 120.22
De que color juega el Bodegón¿? 19 Dic 2012, 23:58 120.11
Aun asíyo veo claro favorito al Peleteiro que para mi entender es mucho mejor que el Bertamiráns y creo que a final de temporada acabará de tercero despues del Boiro y Unión. 18 Dic 2012, 21:40 87.25
Gracias.El delantero me parece que es angel Lamiño, y no sé si vistes al portero que volvió del conxo es de lo mejor de la categoria(Esteban Lamiño) 18 Dic 2012, 21:19 76.29
q numero es el gran mediocentro y el buen delantero? 17 Dic 2012, 18:00 131.71
tamen o estaba para nos eehh xoel 17 Dic 2012, 17:00 139.68
Partido que na primeira parte dominou o Sporting(con algo de axuda do vento)e que puido ir 4-0 pero faiamos ocasións moi claras e ata un penalty. Na segunda parte o EDA Arzúa veuse arriba (nos saimos durmidos e o vento volveu a influír) nun córner mal despexado o central do Arzúa enganchouna cerca do pau e imposible para o porteiro .Volvemos a faiar unha a porteria vacía ainda que moi escorado e ao final do partido nunha xogada varullenta nun mal despexe sentenciamos o partido. Grandes Chavales!!! 16 Dic 2012, 15:01 73.99
Vai a ganar o milladoiro. 15 Dic 2012, 17:06 7.02
É verdade serdios, os do Sporting temos moitísimas ganas de que chegue domingo, como supoño que as terán os do Arzúa a min paréceme que vai a ser un partidazo; por que xogámonos todo ambos equipos ¡Sorte Arzúa! 15 Dic 2012, 17:06 88.86
É Dios ou nn o ves 13 Dic 2012, 02:07 81.78
partido tamen moi importante para o sporting e esperemos q se vexa un partido bonito se xogo agresivo 08 Dic 2012, 15:15 121.50
jajajaja 06 Dic 2012, 16:33 7.10
Que ben falas Wiggum 06 Dic 2012, 01:12 109.56
Es de primer año y vino a mitad de temporada contra el boiro exactamente 04 Dic 2012, 15:38 40.31
A verdade ai q dicila se nn fose polo noso porteiro Esteban Lamiño ex do celta onte perderiamos 03 Dic 2012, 16:09 34.06