Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

61% SD Urdilde
Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

10 comentarios publicados

Binbam 07 Dic 2021, 04:50
Denunciar

Buen partido del sd urdilde buen juego interior abriendo a las bandas rapido y creando oportunidades
lo pero los regalos que hacen los centrales del urdilde todos los domingos lastran al equipo y hacen perder puntos
 Votación cerrada

dopino013 06 Dic 2021, 23:09
Denunciar

Partido para ganar, la suerte no estuvo de nuestro lado además del campito de futbolín que no se adapta a nuestra forma de ver el fútbol.
Podemos jugar diez partidos contra este grupo de amigos que ganamos once.

Urdilde2011 05 Dic 2021, 20:25
Denunciar

Partido algo máis para o Urdilde ata o 1-1, despois foi ata o descanso para o Nicrariense, pódese decir que na segunda parte o Urdilde chegou moito máis pero non acabou de rematar nos tres paus, e cando un perdona tanto acaba pasando que o Nicrariense nunha falta no medio do campo no 95 che meta un gol de rebote

Pepon12345 05 Dic 2021, 19:48
Denunciar

Crónica obxetiva?

Pedrolo 05 Dic 2021, 19:25
Denunciar

ADN cuidado para a semana que ven.Os cheas da Luaña ganaron en Calo 1-4....tranquilos que son unha banda

Carabelas 05 Dic 2021, 10:42
Denunciar

Ollo!! a federación desplazarase ata Negreira para facer controles anti dooping os xogadores do urdilde posto que hai sospeitas que os sábados se poñen ata o cu e condicionan o rendimiento no campo

Pepon12345 04 Dic 2021, 18:44
Denunciar

Sr Colexiado, o mellor é que leve varias mascarillas pos xogadores no bolsillo e na man o mellor que pode levar son as tarxetas. partido moi duro e porco, ao tempo

dopino013 03 Dic 2021, 13:47