Comentarios de Bajintop

14 Mar 2015, 19:50 15.53
14 Mar 2015, 19:49 15.53
Alguén se parou a mirar a acta de este partido en Futgal, porque eu mireina e parece que pón que gañou o Ural 1 a 0 ???...Non entendo nada !!!. 10 Mar 2015, 17:59 15.50
Canchero, non só o Unión o vai a pasar mal de aquí a final de tempada. tamén os seus perseguidores van a ter problemas para gañar todos os partidos. Agora todos os equipos se xogan algo, tanto por arriba como por abaixo, e calquera che pode facer un traxe. Tés razón en canto ó de que o Unión puido encaixar algún gol o comenzo do partido. O resultado puido ser un 1-4 ou un 2 a 5, pero polo que se veu no campo, a victoria dos rianxeiros foi merecidísima e incontestable. En canto ó de que tén varios "miniños" como ti dís no campo, pois máis mérito aínda lle da ó equipo. Da plantilla do Unión só un xogador acaba de xuvenil este ano, así que si este grupo tén a suerte de subir, porque para ascender tamén hai que ter suerte (cos cruces que che toquen, cas lesións,, sancións, etc), para o ano asegúroche que lle quedaría un equipo para dar moita guerra tamén na galega. 09 Mar 2015, 10:00 15.47
Boiro 5 - Eume 0 28 Feb 2015, 15:41 237.25
Cogeigen, non estou para nada de acordo contigo neso de vergonzosa actuación arbitral. A única xogada que admite dúbidas é a do gol do empate do Boiro, pode ser que fose en fora de xogo, pero de selo sería por ben pouco, non por " 2 metros" como tí afirmas... Xogada complicada...E no resto do partido o árbitro estivo ben, pitando con valentía o que él vía, sin deixarse influenciar por ninguén. Recórdoche que o Imperátor empezou gañando por un penalti que o árbitro non dudou en pitar ( para mín acertou ), e o Boiro acabou gañando con outro, ó meu entender, claro penalti... E por certo, non é un personajillo, é un rapaz que non sei si terá aínda os 18 anos, que está empezando nesto do fútbol, ó igual que os futbolistas que xogaron hoxe, e que como a eles tamén lle queda moito por aprender. No resto coincido bastante contigo. O partido foi moi limpo e disputado, e un empate tampouco houbese sido un resultado inxusto. 15 Feb 2015, 00:43 15.27
O árbitro era da zona do Barbanza, da parte da Puebla me parece ( non pretenderás que en primeira autonómica che manden un do colexio vizcaíno ,carallo !!! ), e pódoche asegurar que en Rianxo non é moi coñecido por ninguén... De tódolos xeitos estou dacordo contigo en que íba un pouco de protagonista, e entrou demasiado ó trapo nas protestas do Villestro, e seguramente algunha das expulsións sobraba. 14 Feb 2015, 20:17 15.27
Pero a clasificación está ben ?... Ó final os equipos parten ca metade dos puntos como en anos anteriores ou non ? 12 Feb 2015, 21:03 15.22
Boa primeira parte do Unión. Tocaron, xeneraron moitas ocasións, e marcaron 2. Na segunda parte, dominio do Cordeiro durante 20 minutos, cun par de boas ocasións para marcar, nas que o porteiro rianxeiro andivo bastante fino. A partir do Minuto vinte, o Unión supo dormir o partido e non pasou máis apuros. Do individuo da grada que se pasou todo o partido insultando ó árbitro é millor nin falar. Creo que ata os aficionados do Cordeiro sentían vergonza allea. 11 Ene 2015, 01:32 100.16
Crocha 1 - Boiro B 2 04 Ene 2015, 12:40 14.73
Ben chavales, ben!!!. Hoxe non puden ír a ver ó partido, e polo que me contan non foi dos que millor xogástedes na tempada, e o Compos parece ser que puido merecer algo máis...Pero aínda así sacástedelo adiante. Vamos chavales, un pasiño máis !!! 03 Ene 2015, 21:49 14.72
No que vai de liga, dos que pasaron polo campo de Vilas, o Bertamiráns foi o equipo que menos veu a defender e máis fútbol propuxo. 14 Dic 2014, 01:06 14.62
Carallo, despois de estar toda a semana reprochándose cousas uns pais a outros, parece que esto non mermou ós rapaces do Viveiro, que siguen ó seu... En fín,que se pode decir que non houbo " autodestrucción". 13 Dic 2014, 23:02 67.23
Si a acta que está posta en Futgal, é a que fixo o trío arbitral neste partido, desde aquí gustaríame pedirlle ós trencillas de turno,un pouquiño máis de rigurosidade á hora de redactala. O resultado final do partido non foi 6 a 3, sinón 7 a 3 ( a non ser que o último gol do Boiro o anulase o árbitro camiño xa dos vestiarios a instancias do seu linier por... non sei...Exceso de velocidade do dianteiro do Boiro, quizás???). Ademáis, non é o único erro que así, a simple vista, se pode apreciar nela. Non empezou ganando o Boiro, sinón que foi o Orillamar o que se adiantou no marcador. Creo que tamén hai erros á hora de adxudicar a autoría dos goles ós xogadores...En fín, que a cousa parece feita con desgana e ó tuntún. 09 Dic 2014, 09:22 14.62
Partidazo dos 2 equipos, que xogaron a un nivel, intensidade e ritmo de categoría superior ó que se suele ver en local. 08 Dic 2014, 13:50 106.02
O Boiro súpose sobrepoñer ás importantes baixas que tiña. Os do B non desentonaron para nada, estiveron á altura das circunstancias... Por certo, hai que comprarlle ó circunstancial inquilino do banquillo de hoxe ,un móvil con wassap... Non pode ser que nos tempos que corren teña que andar o segundo entrenador ( expulsado no anterior partido, ó igual que o mister) correndo todo o partido da grada ó banquillo cada vez que había que mover ficha. 30 Nov 2014, 00:55 14.56
A clasificación está que bota lume... 16 Nov 2014, 00:06 14.49
Pode ser que o porteiro do Sar non estivera de todo fino nalgún dos goles, pero mantívovos vivos ata o último minuto con 2 paradas na segunda parte de bastante mérito !!! 19 Oct 2014, 00:27 14.19
...Golazo de falta !!! 12 Oct 2014, 16:29 56.65