Comentarios de Bajintop

Señor Xarico, non deixou vostede títere con cabeza. Gustaríame recordarlle que o partido que foi a ver, tratábase de un de cadetes correspondente á Primeira autonómica(con todo o que eso conleva a nivel físico-técnico-táctico),e non era un Celta-Depor de División de Honra da mesma categoría, para que así poidera vostede atopar menos "defectos" entre os contendientes. 21 Oct 2012, 21:53 54.05
si es que los del boiro son unos bocas, si es que van de sobrados, si es que se demuestra en el campo,... 30 Sep 2012, 14:52 49.18
que viene que viene... 30 Sep 2012, 00:09 61.74
Partido xogado en Barraña cunha gran entrada(sobre 200 persoas)que non pararon de animar durante o partido. Na primeira parte do encontro dominio do Depor, que presionaba moito ó Boiro e non lle deixaba xogar con comodidade. A pesares de dominar, o Depor tampouco creou demasiadas ocasións claras e só se pudo adiantar no marcador ó filo do descanso, a balón parado, nunha falta ó borde da área. Na segunda metade cambiou o conto, o Boiro subeúselle ás barbas ó Depor, e creou as millores ocasións. O empate chegou nun remate que o porteiro coruñés non poido blocar e Carlitos, moi atento, empuxou de cabeza á rede. O segundo gol dos Boirenses veu despois dunha gran xogada de Montero, que primeiro se levou un balón por forza no medio do campo rodeado de contrarios, para acabar metendo un gran pase en profundidade que deixou a Carlitos mán a mán co porteiro, ó que driblou con habilidade e marcou a placer. Gran victoria do Boiro, moi peleada e sufrida, eso sí,pero tamén moi merecida baixo o meu punto de vista. Informou para Sigue tu liga, BAJINTOP, corresponsal de Agencia EFE no Barbanza,jajaja. 24 Sep 2012, 10:16 96.17
boe a verda e que a baixa e un suplente por eso nn afecta 22 Sep 2012, 14:46 69.02
no de juan 21 Sep 2012, 23:58 -22.53
podes desir nombres e xarico os que nn che justan dilos e xa esta. 16 Sep 2012, 16:01 46.33
baaah sn todos menos 3 que subiron pa cadetes 15 Sep 2012, 23:40 48.22