Comentarios de carlosm

Partidazo de los dos. Suerte al Val en lo que le queda. 16 Abr 2016, 20:10 36.81
salvo anulando un gol legal al Peleteiro con 1-1... 05 Abr 2016, 12:36 36.81
Partido igualado e moi disputado con pouco xogo combinativo pero un nivel físico altísimo durante os 90 minutos. Ocasións moi repartidas co Dubra con máis posesión e Peleteiro aproveitando as contras. Os locais andaron máis acertados nas áreas e levaron o partido frente a un Dubra que marcou nos últimos dez minutos e loitou ata o final. 05 Mar 2016, 22:12 158.98
menos mal que imos de mal en peor ;) 20 Feb 2016, 18:31 58.80
Vamos a ver, si esperas que la gente no se sienta ofendida cuando llamas a su pueblo "aldeucha" y la calificas de maloliente da igual cuanta geografía sepas que, inteligente, te aseguro yo que no eres. Gracioso tampoco, porque para ser gracioso hay que agradar a más personas de las que molestas, y solo tienes que leer las respuestas a tus "monologazos" para darte cuenta de que también ahí te equivocas. Lo digo para que inviertas tu tiempo en algo mejor que comentar absurdeces riéndote no solo de equipos cuyos jugadores tienen 16-17-18 años, sino también de los pueblos y localidades de esas personas. Consejo de un HATER. 17 Feb 2016, 00:01 62.82
equivócaste mozo, peleteiro non perdeu o partido polo fisico. Perdeuno porque ao señor colexiado deúselle por regalarlle o partido ao santiago cun penalti inventado e obviando un clarísimo a prol do peleteiro. Xunto con decisions mais que polemicas ao longo de todo o partido. Fai as previas que queiras pero que sexan sinceiras, e se non viches o partido non o contes de oidas porque enton non contas a realidade, contas unha versión. 28 Ene 2016, 22:43 153.46
selectividade é en maio home, pero por exames entre os de segundo ano e os que están na universidade poucos adestramentos tivemos en decembro 21 Ene 2016, 21:44 264.33
madre mia, pa los dos lados, penaltis, tarjetas, ninguno de los dos goles valido. increible que dejen pitar a gente asi 16 Ene 2016, 21:42 151.57
aunque comparto lo dicho, yo aun nl habia dicho nada 😆😆 26 Dic 2015, 17:20 36.37
Llourinho 14 Nov 2015, 21:34 175.81
Es 0-2. 07 Nov 2015, 18:34 36.18
fichó algo el lalín desde principio de temporada? 18 Oct 2015, 22:13 36.06
E na outra área? Máis do mesmo, penalti non pitado por man do Cacheiras e máis de 20 tiros do Peleteiro á portería rival. Meritorio partido do Cacheiras en defensa, iso si, soubéronse pechar ben atrás, pero nada de merecer un empate pois en ningún momento propuxeron fútbol de ataque, tan só perderon tempo e trataron de que pasaran os minutos, algo que xa digo paréceme normal e ben xogado pola súa parte, pero por xogo e ocasións en realidade o marcador na miña opinión debeu ser máis abultado todavía en favor do Peleteiro 04 Oct 2015, 09:48 36.00
es 4-2 12 Sep 2015, 21:37 -3.74
es el domingo el partido no? 01 Sep 2015, 08:54 234.44
Gran partido del Compos, mala lectura nuestra y floja primera parte. Pero pudimos reponernos. El gol al final abre la segunda vuelta. Suerte en la vuelta! 07 Jun 2015, 15:50 36.17
Sábado a las 6 en villestro 21 May 2015, 09:35 36.06
Ai compos, que manera de liarla en partidos mas faciles... 10 May 2015, 14:02 360.93
Partidazo sin duda. Mucha suerte Conxo! 21 Mar 2015, 12:34 36.04