Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

Denunciar

Partido de proximidade entre Cordeiro B e Sar.

Os locais finalizaron o seu bache vencendo 2-0 ó Xuño. Partido con moitas dificultades para o Xuño cunha convocatoria xusta de moitas baixas e con so 1 suplente que tivo que entrar ós 10 minutos de partido. O Cordeiro B con 2 goles un ó cuarto de hora e outro a pouco de finalizar volven á senda do triunfo.

O Sar volve á competición un mes despois xa que descansou na primeira xornada do ano. O último encontro alá a mediados de decembro victoria por 1-5 nas Furnas ante o Xuño.

Na primeira volta apretado 3-2 para o Sar. Un partido entre veciños sempre se pode dar calquera resultado pero polo visto na primeira volta favorito o Sar.