Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

Pronósticos: 1 Hacer quiniela

100% Empate
Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

Denunciar

5-9 este ano . Triple de Jamal sobre a bocina.
Partido como o do Villarreal (Parejo)

adolftaker 16 Oct, 18:20
Denunciar

A Alta acollerá o partido entre o pechacancelas e o colíder da competición.

Crocha e Porto do Son xogan un partido que nos últimos anos suele dar bastante espectáculo.

O Crocha caeu por 3-1 na Guía nun partido que tuveron que traballar arreo defensivamente e non xeraron moitas ocasións pero ata o minuto 80 o partido non se decideu co 3-1 final. Mellor imaxen que a do día de Artes onde hubera un descosido importante pero con bastante marxe de mellora por diante.

O Porto do Son venceu e convenceu 4-1 contra un Palmeira mermado na convocatoria e con baixas importantes como a de Carlos Queiruga. Adrián Santos cun hat-trick e Jamal de penalti manteñen o pleno de victorias para os do Emilio García.

O ano pasado este mismo encontro foi un espectáculo: 0-4 para o Son en 14 minutos, 1-5 no minuto 40, 4-5 ó cuarto de hora da segunda parte e 5-7 final. Veremos que nos encontramos ó abrir o melón nesta tempada.