Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

Mejores jugadores del partido

Pronósticos: 3 Hacer quiniela

67% Crocha CF
33% Xuño SD
Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

2 comentarios publicados

HRist08 07 Nov, 20:15
Denunciar

Debeu de ser un partido impecable por parte do colexiado que non hai queixas do lado crocheiro… ou tirarian todos os fora de xogho perfectos neste encontro??? Ou serà que pola victoria que xa non hai excusas Adolf? 😂😂😂

Denunciar

Duelo por todo o baixo dos únicos 2 conxuntos que non lograron gañar.

Crocha. Derrota en Cures no partido onde mais cerca estiveron de sumar cunha primeira parte bastante mala e unha segunda algo mellor pero que non da para sumar todavía.

Xuño. Derrota clara nas Furnas ante o Palmeira. 0-3 en 13 minutos e conseguiron maquillar algo o resultado. Non quere decir que o xogador de campo que sustitueu ó porteiro que estará un tempo de Baixa o pudese facer mal pero nestos casos un porteiro nato pode ser clave.

Nada claro o que pode sair de aquí. Veremos si o Crocha resurxe ou Montaos e os seus teñen a capacidade goleadora que mostran e o acompañan pechando o candado atrás.