Solicitar jugadores del

Los jugadores del equipo pueden ser creados por los administradores del club, del equipo y/o de la liga. Si no eres ninguno de estos, solícitanos los jugadores que necesites.

Avisar de información errónea

¿Algún dato equivocado en el partido? Indícanos el problema y trataremos de resolverlo cuanto antes.

Mejores jugadores del partido

Pronósticos: 2 Hacer quiniela

50% Porto do Son
50% CD Artes
Debes loguearte para insertar un nuevo comentario. ¿No tienes cuenta? Regístrate gratis

Denunciar

Taker kubo "Lo que Juan dice de Pedro, dice más de Juan que de de Pedro.

adolftaker 24 Oct, 21:33
Denunciar

O partidazo da xornada. Líder contra un dos mellores equipos da liga.

Porto do Son e Artes chegan embalados a este choque de trens.

Os nesta xornada locais venceron 0-3 ó Crocha na Alta merecidamente nun partido que se lles puxo máis fácil tendo superioridade numérica pola expulsión do porteiro Pepe no minuto 8 da primeira parte.

O Artes meteulle todo un 5-0 ó Carreira, un partido coral de todo o conxunto fan dar un golpe na mesa e avisar ó resto dos rivales.

Partidazo que quen poda máis que recomendable poder ir disfrutalo acudindo ó Emilio García.

MURODELASLAMENTACIONES 22 Oct, 21:34