Comentarios de cefalopodo

O Betanzos logrou a salvación matemática nun partido que mereceu mais, foi superior o Bouzas que non inquedou en ningún momento a portería local, po la sua parte o Betanzos desperdiciou varias ocasions, dous man a man co porteiro de Juan de Dora e alguna outra. Xustisimo o triunfo betanceiro que liberado do corsé e do fútbol prehistórico que xogaba con Noé, gañou os tres partidos co novo adestrador e xogando un fútbol vistoso e combinativo lexos do pelotazo a seguir que facía co anterior entrenador. Noraboa hace 1 hora 11.19
Vamos Betanzos, si lle ganamos o domingo o Bouzas salvados casi matemáticamente. Lastima non haber cambiado de entrenador un mes antes... Mie, 20:06 11.19
Igual non e suficiente pa salvarse pero hoxe po lo menos vimos un equipo que quixo xogar ao fútbol combinando, lexos do fútbol antediluviano que estabamos acostumados a ver con Noé, o xogo do pelotazo a seguir. Hoxe o equipo gañou e convenceu, veuse outra cousa e o resultado puido ser mais amplo si Juan non fallase un penalti ao principio, logo rexurdiu e fixo un partidazo anotando dous goles. Hai esperanza. 27 Abr, 21:38 542.05
A destitución de Noé chega tardisimo, tiña que ser moitas xornadas antes, o equipo estaba viciado e desquiciado, so xogaba o pelotazo e a non perder, de ahi que nas derradeiras 17 xornadas so lle ganase apuradamente os dous últimos. Debe ser o adestrador con mais tarxetas vermellas da historia da competición. Non ostante hai que ser xustos e recoñecer o mérito que ten coller o equipo na Primeira Galicia e levalo a terceira, pero o modelo estaba gastado e o equipo necesita aire novo, chega tarde e quizais non sirva para acadar a salvación pero creo que Garrido acerta porque tal como iba a cousa con partidos infumables no Garcia Irmans, case sempre con empate a ceros era necesario o cambio. Sorte ao valente que se atreva a lidiar ca deseperada situación, que por outro lado viase vir, nestes derradeiros partidos e a ver si soa a flauta. 23 Abr, 03:36 11.19
O Betanzos non gaña nin contra dez, so duas victoria ante os deshauciados Arzúa e Pontevedra B nos derradeiros 17 partidos. Fará falta unha milagre para salvar a categoría. 21 Abr, 20:11 11.19
2-3 13 Abr, 19:24 11.18
Vamos Betanzos, este partido e crucial e eles non son tan bos como pensan. Podemos e vamos gañar... se nos deixa o do pito e no nos fastidian coma en Sarria, Carballo ou co Arosa. 03 Abr, 16:42 540.31
O Betanzos volve a deixar escapar puntos no desconto, como a semana pasada en Sarria. Son incapaces de cerrar un partido. Nos derradeiros 12 partidos so unha victoria e contra o pechacancelas Arzúa. Faime graza cando din que compite sempre, pero o carallo e que non lle gana a nadie. 11 puntos dos últimos 36. 23 Mar, 19:30 11.18
Empata o Bergantiños no 94 de penalti. Miserable arbitraxe en favor do poderoso que impediu a derrota do lider. 23 Mar, 18:56 540.15
Unha soa victoria e contra o colista Arzúa nos derradeiros once partidos do Betanzos, vaia desastre. Xa en postos de descenso automático e os próximos patidos en Carballo e contra o Arousa. Deus nos colla confesados 10 Mar, 19:04 11.16
1-1 10 Mar, 18:59 94.81
O Betanzos vai lanzado imparablemente cara o descenso 10 Mar, 16:52 11.15
Final 1-1 03 Feb, 19:16 11.15
Partido lamentable, impropio da categoria, un Betanzos de pena, horroroso e o Viveiro de largo o pior equipo que pasou polo García Irmans. Infumable 07 Ene, 22:31 -47.51
Dous goles de penalti de Guerra tumban o Somozas, e por fin o Betanzos gaña un partido nos minutos finais. Hoxe saíu cara. Tres puntazos para os locais. 03 Dic, 18:18 11.13
Nova derrota do Betanzos e como sempre con goles encaixados na recta final do partido. E curioso que nas 12 xornadas disputadas o Betanzos chegou sempre a o minuto 70 gañando ou empatando e a partir se ese minuto sempre chega a debacle, as sete derrotas chegaron por goles encaixados nos derradeiros 20 minutos. O equipo compite ben, da a cara, pelexa e quizás deberia ter algun punto mais, pero eses 20 minutos finais... Dos 14 goles encaixados, so dous antes do descanso e nove a partires do minuto 75. 26 Nov, 16:33 11.12
Esperemos que este partido supoña a confirmación da recuperación do Betanzos 17 Nov, 13:06 713.47
Descanso 0-3 PARA O BETANZOS 11 Nov, 17:05 11.09
SEGUNDO DO BETANZOS, A LA MEDIA HORA DE JUEGO - 0-2 11 Nov, 16:53 11.09
MINUTO 20 MARCA O BETANZOS 0-1 11 Nov, 16:39 11.09