Ribadumia 1 Lugo B 2 05 Nov 2018, 13:32 66.52
Porriño 1 Racing 3 05 Nov 2018, 13:32 66.52
Barco 1 Arosa 1 05 Nov 2018, 13:31 102.83
Boiro 0 Compos 4 05 Nov 2018, 13:31 -44.72
Choco 3 Paiosaco 0 05 Nov 2018, 13:31 -44.72
Laracha 2 Alondras 2 05 Nov 2018, 13:30 66.52
Vilalbés 4 Céltiga 1 05 Nov 2018, 13:30 -44.72
Onte o primeiro gol do puente é unha falta clamorosa. Nas Somozas xa se poden ir preparando para outra arbitraxe vergoñenta. 05 Nov 2018, 10:19 10.90
Silva 2 Choco 0 30 Oct 2018, 13:05 49.64
Contra os imponderables non se pode facer nada. Se ao árbitro lle parece que o mellor é pechar os ollos diante dun penalti que se veu dende a Illa de Arousa, pois pouco se pode facer. Aínda que o Céltiga non fixo gran cousa, o plantexamento de inicio, con Rober de lateral esquerdo, foi unha concesión que nos puido sair ben cara. Supoño que Fajardo non está para 90 minutos e non sei si a Ross non o puxo porque pensou que Nico podía facerlle moito dano en velocidade ou porque está lesionado. Pero o caso é que concedimos moito porque Rober estaba absolutamente perdido nesa banda e con algo máis de ambición podían haber matado o partido ao descanso. Logo a segunda parte moito mellor. Non entrou a pelotiña pero xa entrará. O importante é que se fixeron moitas ocasións e méritos para gañar. Hai que ir sumando e distanciando a zona de arrastres que aínda non pillamos o Everest e aí vai ser complicado sumar. 29 Oct 2018, 10:36 10.90
4-0 23 Oct 2018, 18:19 85.70