Comentarios de adolftaker

Al no conocer a los jugadores del Ventin, de momento puse sus goles el resultado en ese momento y el minuto aproximado cuando marcaron. Invitamos al Sporting de Ventin a que conformen su equipo en la web y completen los datos que faltan. Un saludo y suerte en la liga. 20 Nov 2017, 20:48 10.78
Final: Bealo 2-0 Queiruga. Cambiaron as tornas no segundo tempo. E con 2 goles nos minutos 55 e 69 o Bealo supera o Queiruga e a expensas de saber o que fixo o Bugallido o Bealo podría sair dos postos de descenso. Segunda victoria da temporada na casa. Noraboa o Bealo. 21 Feb 2016, 18:38 10.36
Descanso: Bealo 0-0 Queiruga. Ocasions máis claras dos visitantes con un penalti fallado incluido que parou moi ben o porteiro local. O Bealo pode sentirse afortunado co empate momentáneo. Un pouco máis do medio centenar de aficionados na Lomba con tarde soleada e agradable. 21 Feb 2016, 17:37 10.35
O partido comenzará as 16:30 non as 16:00 31 Ene 2016, 16:02 31.82
Gracias polas palabras Futregal =). A verdade é o que tocou hoxe, cando xoga ben o Puebla tamén se di, como non, e é o que deseo como seguidor do Puebla que son, aínda que hoxe non foi o caso por desgracia. Tamén lle desexo o mellor ó Crocha en Terceira Autonómica. Como este ano polo papelón que está facendo o mismo o Boiro en Terceira División. E ó igual que cando vou a Bealo a ver a un bo amigo que xoga alí e desear que gane o seu equipo, que por certo gañaron por fin o seu primeiro partido na casa da temporada 2-1 contra o Sar que lles sirve para saír do descenso. Eu normalmente vou ou á Alta a comentar o Puebla na casa nesta páxina, ou si non coinciden, ir o campo da Lomba a ver o Bealo. A ver a semana que ven si mellora o Puebla en Bertamiráns que será complicado e o próximo partido na casa ó que irei si todo vai ben co Laracha. Vamos Puebla, que estamos en zona cómoda pero non se pode durmir nos laureles. 18 Ene 2016, 00:48 92.99
Na segunda parte mais do mismo. 2 tiros do Puebla peligrosos o comenzar a segunda parte e nada mais. O Xallas tirou unha o pau e tuvo moito mais o balón. O Puebla a patadons e pouco mais. Curu expulsado por doble amarilla no 84. Un árbitro que sempre pitaba todo a favor do Xallas e pouco para o Puebla. Non obstante eso non fai que esto perjudicase o Puebla porque o resultado e asi polo xogo desplegado.Resultado xustisimo. Puebla 1-2 Xallas. Noraboa o Xallas. 17 Ene 2016, 18:17 116.89
Descanso: Puebla 1-2 Xallas. Resultado merecido para o visto no campo. 2 tiros aislados do Puebla e constante peligro do Xallas. Gol nun saque de falta do Xallas con remate do central no minuto 9. Empatou o Puebla noutro remate de cabeza o saque dunha falta que rematou Curu no 41 e 2 minutos despois puxose por diante de novo o Xallas nun centro que nadie acertou a despegar e rematou o número 25. Arrecia a chuvia na Alta e ainda se animou a xente a vir. Uns 50 aficionados para o pouco que invita o día a ir ver o fútbol. 17 Ene 2016, 17:07 116.89
Galicia Bealo 1-1 Valiño. Na segunda parte a balanza foise inclinando un pouco máis cara o lado do Valiño. Un lanzamento de falta á cruceta, 2 paradóns do porteiro do Bealo Manu e 2 remates fora con toda a portería para os xogadores do Valiño salvaron dun resultado moi distinto que se puido dar con moita facilidade. O Bealo a medida que iba avanzando o partido mostrábase cada vez máis inoperante no xogo: despexes en gran parte das ocasións sin moito sentido, pases a zonas donde a superioridade de xogadores do Valiño facían recuperar o balón para o equipo visitante de maneira moi fácil. O Valiño quedou con 10 homes pola expulsión por doble cartón amarelo de Benigno González no minuto 3 da segunda parte. E o entrenador do Bealo foi expulsado na primeira parte por cartón vermello directo por protestar unha acción do colexiado. O gol do Valiño chegou no minuto 64, logo de que a defensa non supese despexar o perigo da xogada de ataque do equipo de Cabo de Cruz e que acabou rematando Dani Ozores (según a acta que vin en futgal.es). E o gol do empate do Bealo chegou nunha xogada aislada do equipo da franxa azul celeste pola banda dereita na que o centro foi rematado de cabeza polo máximo goleador do Bealo Nando picando o balón sin que o porteiro puidese facer moito por sacalo. Resultado penso que, sobre todo polo visto na segunda parte, inxusto. Pero no fútbol a fin de contas o que conta son os goles para gañar puntos e o Valiño tívose que conformar con un punto. O árbitro pode aprobar pero sin brillo, as xogadas conflictivas poden estar ben pitadas pero houbo algún erro na sinalización dalgún fora de banda e algún fora de xogo dudoso. Aínda que ben é certo que pitar en 2ª autonómica non é o mesmo que pitar en preferente con linieres. Tarde que o final quedou boa despois dunha primeira parte con chubascos donde acabou salindo o sol. E moita animación por parte da afición do Valiño que non deixaron de cantar en todo o partido incluido no gol do Bealo no último minuto. Cerca do centenar de aficionados no campo da Lomba. 20 Dic 2015, 22:45 9.93
Descanso: Bealo 0-0 Valiño. Partido bastante igualado ainda que un pouquiño mellor o Valiño. Moi serio o Bealo neste encontro, a ocasión mais clara do partido de Julian que rexeitou o porteiro. O Cabo de Cruz ten chegadas mais perigosas pero o marcador sigue sendo o inicial. Partido con condicions climatoloxicas cambiantes con intervalos intermitentes de chubascos. Gran ambiente nas gradas con cerca do centenar de aficionados. Gran animación por parte da afición do Valiño. 20 Dic 2015, 16:59 9.93
A segunda parte foi mais dura tanto no climatoloxico como no xogo. Partido moi moi bronco no que incluso houbo detalles moi feos a medida que se achegaba o final do partido. O gol definitivo chegou no minuto 76 logo dun contragolpe do puebla que finalizóu un dos mellores do partido e que mereceu o xusto premio do gol a pesar de que rebotou nun defensa o balón: Miguel Piñeiro. Xogadas perigosas do Atl. Ribeira unha especialmente clara con doble paradon de Juan (Piñeiro e Juan dos mellores do encontro). Nos últimos minutos unha trifulca por non dar un balón rápido o Ribeira acabou cas expulsións dun xogador do Ribeira e do segundo do corpo técnico do Puebla. A colexiada do encontro encontrouse cun partido difícil de arbitrar pero o fixo regular tirando a mal por varios despistes de sinalizacion e falta de comunicación cos linieres e quizás algún cartón vermello de mais que tivo que sacar. 4 victorias do Puebla nos últimos 5 partidos boa racha (pena dese partido co Castro...). 19 Dic 2015, 21:46 608.96
Descanso. Puebla 1-1 Atl. Ribeira. Partido que se xoga nunhas das peores condicions posibles. Vento moi fuerte ca aparición da forte chuvia nos últimos 10 minutos do primeiro tempo. Partido moi pobre condicionado polo vento. Marcou o Ribeira no min 7 nun centro favorecido polo vento que rematou o dorsal 6. E Empatou Pablo mato no 46+ nun pase en profundidad que co vento en contra o remate envenenouse. O vento o tera a favor o Puebla no 2do acto. Gradas bastante pobladas a pesar do tempo. 150 espectadores facilmente. 19 Dic 2015, 17:11 608.96
A punto de comenzar o partido. Vento huracanado na Alta. Día desapacible. 19 Dic 2015, 16:14 608.96
Final. Bealo 1-6 Urdilde 06 Dic 2015, 17:50 466.84
Descanso: Bealo 0-4 Urdilde. O resultado fala por si mesmo. Desastre total e absoluto do Bealo mais que bo xogo do urdilde (ainda que os hai que marcar eso sí). Infinidade de erros do equipo local que se traducen no que estamos vendo no campo da Lomba. Preto dos 75 aficionados con sol e non excesivo frio. 06 Dic 2015, 16:56 466.84
Final: Puebla 2-0 Viveiro. Decía que na primeira parte o Puebla (aínda sendo xusto o empate) merecía algo máis ós puntos e na segunda parte confirmouse eso. Tiro ó largueiro de Pablo Mato e saca en línea de gol un defensa o rechace que remata Juan Kilo. E logo chegou o golazo da tarde no minuto 53: Balón controlado por Denis en parte dereita do campo do ataque do Puebla, avanza pasado un pouco o círculo central, ve adiantado ó porteiro do Viveiro e mete un gran golazo de vaselina. Logo houbo un período de 5 minutos de dúbida donde o Puebla suélelle pasar o mismo e é algo típico neles: Botarse un pouco atrás e botarse o equipo rival arriba. Unha ocasión clara do Viveiro donde entra ben un dos dianteiros (aínda habendo outro xogador do Viveiro tirado no chan en fora de xogo pero sin molestar na xogada) e remata por riba da portería. E no minuto 65 o Puebla poñía o segundo no marcador logo dunha boa xogada de ataque que finaliza Miguel Piñeiro. A partir de ahí o partido foi de control por parte do Puebla despexando o peligro sin complicarse, e o Viveiro foi un quero e non podo. Anécdota do partido a amarilla a Donato por protestar que foi criticada por toda a grada tanto por aficionados do Viveiro como do Puebla (nótase gran parte de afición deportivista na Pobra) frases como "ignorante, ten un pouco máis de respeto" ó árbitro escoitáronse na grada. O árbitro tuvo moito traballo na faceta dos foras de xogo (bastantes ó longo do partido) e algunha amarilla un pouco discutible. Pero no que foi o desenvolvemento do partido non interviu moito, ata ahí podería aprobar perfectamente. Pero para mín faino suspender a acción do desconto no que por protestas expulsa a 2 membros do corpo técnico do Viveiro. Algo totalmente innecesario neses momentos do encontro e co resultado xa decidido. Victoria merecida do Puebla que despois do mazazo na casa contra O Val 0-2, esta victoria xuntada á da semana pasada en Villestro 0-1 fai recuperar a confianza ó equipo de Iñaki Tembra. O Viveiro non o fixo mal tampouco, pero non aproveitou as xogadas clave que tivo. Tanto na primeira parte o man a man comentado antes na que se durmeu o dianteiro e o remate doutro xogador solo por riba da portería na segunda o partido podería haber sido moi distinto. Pero vexoo como un equipo que visto o visto pode estar entre o 7º e 12º posto ó acabar a temporada, o paso da liga dirá si teño razón ou non. Na segunda parte animouse máis xente a ver o partido e puidéronse superar facilmente o centenar de aficionados no que o sol e o intenso frío presidiron a tarde de sábado no Campo da Alta. 28 Nov 2015, 18:46 865.05
Gol de Piñeiro. Puebla 2-0 Viveiro. Minuto 65 28 Nov 2015, 17:36 316.85
Golazo de Denis desde medio campo. 53'. Puebla 1-0 Viveiro 28 Nov 2015, 17:23 211.64
Descanso: Puebla 0-0 Viveiro. Empate xusto e algo mellor o Puebla. Pero a ocasión mais clara tuvoa o Viveiro nun man a man no que o dianteiro durmeuse totalmente e chegou o defensa. O Puebla varios tiros: unha vaselina de kilo que non puido finalizar Pablo Mato, un remate de Kilo de cabeza fora e un tiro de Denis alto. Pode merecer mais no cómputo global o Puebla pero o empate e o mais xusto. Tarde soleada e moi fría e uns 75 aficionados no campo calculo. Menos que alguns partidos de domingo ós que asistin. 28 Nov 2015, 17:07 237.79
A segunda parte refrendou o que dicia antes: O taragoña non ofreceu e non deu tanta sensación de peligro como o Salvora. E parecido O Arteixo en preferente: Líderes pero o que os vin non dan sensación de dominadores da categoría. O Bealo pudo empatar o partido en 2 claras ocasions. Tamen o Taragoña tirou unha o poste e un remate que tropezou noutro atacante do Taragoña. Final: Bealo 0-1 Taragoña. Chuvia e frio pero ainda así moita animación na grada. 22 Nov 2015, 18:15 140.06
Descanso. Bealo 0-1 Taragoña. Resultado xusto. Sin tiros a porta do Bealo e 2-3 ocasións claras do Taragoña ademáis do gol no minuto 10 nun remate raso en área grande. Dominador o Taragoña pero deu mais sensación de perigo e de autoridade o Salvora na sua visita o campo da Lomba fai 2 semanas. Campo con moi boa entrada. 22 Nov 2015, 17:10 140.05