Comentarios de adolftaker

A segunda parte non tivo moita historia. So un tiro de chilena fora do Bealo e infinidade de ocasións do Salvora. Co 1-3 no minuto 53 o partido quedou visto para sentencia. A primeira parte foi moi entretenida e a segunda xa non tuvo historia. O árbitro pudo haber quitado algunha tarxeta mais e dudas nalgun forma de xogo pero non influeu no resultado. Xusto vencedor o Salvora e moi boas sensacions. O Bealo a seguir traballando e máis concentracion durante o partido como a acción do saque rápido de falta con gol en contra pero non me disgusta o xogo por bandas deles. 09 Nov 2015, 13:06 9.59
Descanso Galicia Bealo 1-2 Salvora. Moitas ocasións do Salvora e Algunha tmb clara do Bealo pero o resultado e xusto e con un 1-3 tmp seria inxusto. Partido entretenido. Golazo de falta no minuto 6 do salvora. Empate do Bealo no 25 tras unha boa xogada e gol do salvora no 43 después dun saque rápido de falta e coller o salvora en bragas a todo o bealo. Promete a 2da parte. 50 aficionados no campo do Bealo. 08 Nov 2015, 17:14 9.50
Por certo, que non o comentín onte: boa representación da afición do Arteixo ca cal tuven oportunidade de falar con algúns aficionados ó rematar o partido e estaban tan de acordo como os seguidores do Puebla do nefasto do arbitraxe. Que a fin de contas e como eles din, unha vez rematado o partido hai que saber canalizar as emocións dun deporte como o fútbol por moi inxusto que fose a arbitraxe polos insultos e berros na entrada do colexiado ó túnel de vestuarios (tamén ben é certo que é mellor eso que pasar á violencia física). E tamén falar que non o comentín no resumo que houbo un remate o pau do Puebla no descuento tamén nunha xogada embarullada con caídas e choques. 02 Nov 2015, 14:31 51.41
O triste protagonista foi o árbitro. Listón de tarxetas moi baixo e cargouse o partido desde mediada a primeira parte. Non deixou contento a ningún equipo. 3 expulsados nun partido pouco violento Cerca dos 100 espectadores nas gradas de a Alta con unha tarde moi agradable para xogar o fútbol. (4/4) 01 Nov 2015, 19:44 51.31
O resto do partido resumese nunha vaselina que se paseou por diante da portería do Arteixo, un penalti por man de Charles non pitado na área do Puebla e o penalti de Curu que pudo selo e que supuxo a segunda amarilla e a expulsión. Adivinou a intención juan do disparo pero entrou na portería sendo o 0-1 definitivo. (3/4) 01 Nov 2015, 19:39 2.09
...e no segundo tempo comezou o show. 20 segundos do 2do tempo e segunda amarilla o 4 do Arteixo. Hai que dicir 2 cousas para min en contra dos 2 equipos: O Puebla non deu mostras de xogar con superioridad en ningún momento e sempre que ten as condicions favorables para resolver un partido pocas veces o fai. Pasoulle co milagrosa con 2-0 a favor e Hoxe igual. E si o xogo habitual do Arteixo e o que desplegou hoxe non se pode decir que sea un LÍDER con mayúsculas. Candidato si, dominador da categoría non. (2/3) 01 Nov 2015, 19:29 2.09
O partido foi mais entretenido no estrictamente deportivo na primeira parte. Arrancou forte o Puebla cun paradon do porteiro do Arteixo a un remate de falta. As internadas pola banda esquerda do dorsal 20 do Arteixo eran moi perigosas pero non houbo mais ocasións de perigo claras. O señor colexiado xa empezou a dar mostras do que realizaría na segunda parte. Falta normal e tarxeta. Ata 3 amonestados no puebla e 2 no Arteixo. (1/2) 01 Nov 2015, 19:21 2.09
Un partido que non tuvo nada e o Puebla acaba con 9 homes e o Arteixo con 10 no campo. Increíble. 01 Nov 2015, 18:24 169.45
Final. Puebla 0-1 Atl. Arteixo. Vaia árbitro... para os 2 equipos. 01 Nov 2015, 18:21 169.45
Gol do Atl. Arteixo minuto 86 de penalti 01 Nov 2015, 18:11 169.45
penalti a favor do Atl. Arteixo minuto 85 01 Nov 2015, 18:08 169.45
20 segundos da 2da parte o Atl.Arteixo queda con 10 expulsado o dorsal 4 01 Nov 2015, 17:31 2.09
Descanso na Alta. Puebla 0-0 Atl. Arteixo. Partido moi igualado e con ocasións para ambos equipos. O árbitro non está a altura do partido polas decisións para ambos equipos. E moitas tarjetas para o que está sendo o partido. 01 Nov 2015, 17:17 2.09
Partido moi aburrido na primeira parte. Sólo ocurreu o gol de Iago no saque dunha falta na que o porteiro comeuse o centro e Iago rematou de cabeza a gol e un disparo perigoso ó borde do descanso do Milagrosa con gran parada de Juan, ademáis da lesión de Miguel Piñeiro mediada a primeira parte. Na segunda parte conforme foi avanzando o partido este fíxose máis emocionante. Co 2-0 de Pablo Mato nun man a man no minuto 63 parecía todo decidido. Pero un gol a 20 minutos do final nunha indecisión entre Curu e Juan que aproveitou Tomy Fidalgo (gracias o que actualizou o resultado cos goleadores do Milagrosa) que puxo o partido moi emocionante. O Puebla rematou ó poste nun remate en plancha de Pablo Mato pero logo desto o equipo pecou de defender en exceso o resultado e esto viuse reflexado co gol do empate do Milagrosa no minuto 87 despois de 2 paradóns a bocajarro de Juan (resaltar que Juan estuvo todo o partido lesionado xa que non sacaba ningún balón co pé e tuvo que ser atendido na primeira parte) e xa co terceiro remate de Diego Redondo (gracias de novo a quen puxo os goleadores do Milagrosa ainda que o autor do segundo gol cambiou de mans varias veces jejeje) o porteiro pobrense nada puido facer. Os últimos minutos e o desconto foron un correcalles. Foi expulsado un membro do banquillo do Milagrosa por protestar ó árbitro. Un árbitro que deixou xogar moito e sólo pitaba o moi evidente. Aínda que non houbo unha superioridade manifesta de ningún dos 2 equipos no global do partido. É evidente que visto como iba o partido o Puebla perde 2 puntos que farían que superase ó Milagrosa na clasificación xeral. Tarde molesta con intervalos de chuvia e como moito uns 30-40 valientes no campo de Cadreche presenciando o partido. 18 Oct 2015, 23:24 32.26