Comentarios de saludos94

Buen partido dos dous equipos e, por lo menos para min, o resultado o podemos deixar en xusto. Mira que o dixen, cuidado con alex e lucas, este logrando tres goles, e iso que xolla non veu. Bo xogo de pichi e jorge. Por certo, cacheiras agora mismo pode que estea descendido. 09 Abr 2017, 21:28 750.83
O partido é as 17:00. 07 Abr 2017, 13:54 750.24
Pois vale, admitimos a romi como xogador co que hai que andar con ollo. E xa que o comentas, no partido co Lesende, a semana pasada, algo parecido, unha primeira parte moi irregular, e unha segunda parte boa. 06 Abr 2017, 20:27 750.24
Ollo con alex, lucas e solla do Praiña. 05 Abr 2017, 15:53 750.14
Mira que o dixen, cuidado con miguel, entre outros, e non un, dous. Segue o cacheiras con problemas, e non só de resultados. 03 Abr 2017, 12:50 378.90
Ollo, cuidado con miguel, cesar e jorge do Lesende 30 Mar 2017, 16:00 378.61
Tampouco hai maiores problemas se alguén ve as cousas diferentes. 27 Mar 2017, 22:47 9.53
E logo que é o que non compartes... 27 Mar 2017, 17:17 378.49
Mira que avisei pero nada, gol de laiño. Pero nada que ver, o taragoña pasou por enriba do cacheiras, ao mellor afectou o cambio de hora. 26 Mar 2017, 20:26 377.16
Ollo con laiño , jacobo e mikel do taragoña 24 Mar 2017, 14:03 376.96
pois mala sorte, o cacheiras mereceu mais, ata tiveron que marcar el gol para que ganara o carcacia. por certo, incrible, algún xogador visitante mandando ao fresco aos do seu banquillo. moitos problemas para o Cacheiras. 19 Mar 2017, 20:21 374.07
Ollo con sergio e rodri do carcacia 17 Mar 2017, 00:51 9.53
ollo cuidado con Rubén e Manu del recesende 12 Mar 2017, 12:45 371.92
estoy a medias d acordo en certas cosas tene razon noutras no pero o que si e que nunca falto o respeto a nadie 09 Feb 2017, 19:00 337.11
Partido pobre de cacheiras vein el do bastavales e foi bo pero este uf de pena O oleiros non era superior nin tecnicamente bo pero o tentaba sempre 06 Feb 2017, 11:26 9.53
Bo partido por parte dos dous equipos, cuns minutos finais moi estresantes, por dicilo dun xeito suave, axudado en parte pola arbitraxe. Como dixen no comentario anterior pena que estes dous equipos tivesen que rematar a faena entre eles, os dous merecían ascender, pero isto é así. Parabéns ao Unión polo ascenso, o dorsal 3 imaxino que vai ter unha noite de ledicia. E ao Compostela felicitalos pola boa temporada feita, e tranquilos, para a temporada que vén outra vez a pelexar polo ascenso. 27 Jun 2015, 23:43 686.91
O resultado foi 3-2. 27 Jun 2015, 22:50 726.54
Unha pena que se teña que celebrar este partido, os dous equipos demostraron de sobra que merecen ascender a galega. Pero en fin isto dos ascensos é así, sorte a os dous e que despreguen e xoguen ao alto nivel co que viñeron xogando toda a temporada. Por certo, grazas a este final o Cacheiras garante quedar en primeira. Espero, e desexo, que para a temporada que vén sexa o Cacheiras o equipo que este nesta tesitura. 18 Jun 2015, 11:48 588.35
Para que o Cacheiras non descenda polo menos ten que ascender un dos que quedaron entre os cinco primeiros, os que poden xogar a fase de ascenso. Mihail, como che dixen nun comentario anterior tes unha xenreira inquietante que vaiche crear problemas psicolóxicos importantes. Por certo, un bo sitio para expresarte sería na próxima asemblea de socios, anímoche a que te presentes e expoñas todo o que pensas. Ao mellor e unha boa terapia. 04 May 2015, 23:13 40.20
Bo partido, o Unión con dous goles en apenas 15 minutos deixou o equipo local tocado, pero ambos conxuntos seguían traballando, cun Compostela un pouco mais entregado, faltando moi pouco para rematar a primeira parte o dorsal 9 do Unión vai e executa o terceiro gol. Así se marchou ao descanso. A segunda parte foi mais un revulsivo do Compostela notándose algún dos cambios, o dorsal 16 deulle un pouco mais de aire, pero nada, o Unión defendeu bastante ben e o Compostela que o estivo tentando ata o final quedou a piques de polo menos chegar o empate. A arbitraxe non estivo ben, algunhas equivocacións que, lamentablemente hai que dicilo, favoreceron sempre ao mesmo, pero e o que hai. Noraboa o Unión polo campionato de liga e moita sorte os dous equipos na fase de ascenso, estaremos animándoos dende Cacheiras. 04 May 2015, 23:04 40.20